Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Masivne lesene hiše: ugodna cena gradnje za leseno hišo kot iz pravljice

Masivne lesene hiše so idealna izbira, če razmišljate o gradnji oziroma nakupu ekonomične, ekološke in okolju prijazne hiše. Masivne lesene hiše so prijetne za bivanje, zdravju in okolju prijazne, v vaš dom pa bo vonj lesa prinesel posebno domačnost, toplino in udobje. Les je naraven material, ki je zelo prilagodljiv in estetsko privlačen. V gradnjo masivne lesene hiše lahko po vaših željah vključimo tudi sodobne moderne arhitekturne elemente. Če izberete podjetje Marles za gradnjo vaše nove masivne lesene hiše, zagotovo ne boste zgrešili. Smo namreč podjetje z bogato tradicijo in izkušnjami na področju grajenja lesenih in masivnih lesenih hiš. Naše načrte lahko prilagodimo vašim željam in potrebam. Prepričani smo, da boste z nami dobili zanesljivega in visokokakovostnega izvajalca gradnje masivne lesene hiše.

masivne lesene hišemasivne lesene hiše brunarice


Brunarice: lesene masivne hiše z dolgoletno tradicijo

Med masivne lesene hiše spadajo tudi brunarice, ki imajo dolgo tradicijo. Prvotne brunarice so bile zgrajene izključno iz lesa, danes pa so zunanje stene izdelane iz brun, na notranjem delu pa je večinoma dodana toplotna večplastna toplotna izolacija. Če si želite udobno in ekološko masivno hišo brunarico, bomo v podjetju Marles prisluhnili vašim željam in skupaj bomo našli primerno rešitev za vas. Poleg zagotovila, da bo vaša masivna hiša izdelana kakovostno, bo tudi cena lesene masivne hiše nižja kot cena zidane gradnje. Sama gradnja pa bo tudi hitrejša. Masivne lesene hiše se poleg dovršenega estetskega videza lahko pohvalijo z izredno dobro toplotno izolacijo, ki bo pripomogla, da bo cena vaših stroškov bivanja še nižja. Gradnja masivne lesene hiše in brunarice poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi. Leseno hišo vam izdelamo hitro in cenovno ugodno.


Vrhunska kakovost in izvedba gradnje lesenih masivnih hiš Marles

Marles lesene masivne hiše so nadstandardno toplotno in zvočno izolirane, zagotavljajo nižje stroške bivanja, končna cena gradnje hiše je zagotovljena in se ne spreminja. Naše hiše so ekološke, saj so narejene iz ekološko neoporečnih materialov, ki so obnovljivi. So potresno in požarno varne. Vabimo vas, da nas obiščete in poskrbeli bomo, da vaše sanje postanejo resničnost.