Masivne lesene hiše in brunarice: zelo ugodna cena gradnje masivne lesene hiše


Masivne lesene hiše, med katere sodijo tudi brunarice, so ekonomične in okolju prijazne hiše, ki so prijetne za bivanje. Les je odličen material za gradnjo hiše, ki je zelo prilagodljiv in trpežen. Les je odličen toplotni izolator, zato bo bivanje v masivni leseni hiši ali brunarici tudi cenovno bolj ugodno z vidika porabe energije za ogrevanje. Masivne hiše so v podjetju Marles d. o. o. dostopne po ugodni konkurenčni ceni. Naše podjetje pri razvoju sledi normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov, sodobnim prostorskim ureditvam ter evropskim normam, ki se navezujejo na tako gradnjo. Če potrebujete zanesljivega izvajalca za gradnjo vaše nove masivne hiše po dostopni ceni, potem je naše podjetje pravi naslov za vas.

VEČ O PROTIPOTRESNI GRADNJI

Masivne lesene hiše: sodobna gradnja lesene hiše

Marles masivne lesene hiše in brunarice so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane, prilagojene različnim namenom in krajinskim ter podnebnim razmeram. Vsi materiali, ki jih uporabljamo pri gradnji oziroma proizvodnji hiš, naš cel sistem gradnje in tehnološki proces so v skladu z mednarodnimi standardi. Značilnost naše gradnje masivnih lesenih hiš, brunaric in ostalih hiš je gradnja, ki poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi in je zato neodvisna od vremena in zagotavlja možnost hitre vselitve. Bivanje v naši leseni masivni hiši je prijetno in zdravo. Vsi gradbeni materiali, ki jih uporabljamo za gradnjo lesenih masivnih in ostalih hiš nudijo zdravo in prijetno klimo, na človeka pozitivno vplivajo in so neškodljivi za okolje. Zaradi energetske varčnosti zagotavljajo tudi velik prihranek in nižje stroške bivanja.

Masivna lesena hiša brunarica


Lesene masivne hiše: brunarice po konkurenčni ceni

Brunarice so lesene masivne hiše, ki imajo v naših krajih dolgoletno tradicijo. Prvotne brunarice so bile narejene izključno iz lesa, današnja gradnja pa je nekoliko drugačna. Brunarice danes izdelujemo tako, da so zunanje stene izdelane iz brun, na notranjem delu pa je večinoma dodana toplotna izolacija. Masivne lesene hiše brunarice so estetsko dovršene in funkcionalne. Če se odločite za gradnjo masivne lesene hiše brunarice, potem je podjetje Marles pravi naslov za vas. Zagotovite si odlično brunarico po konkurenčni ceni.


Cena masivne hiše iz lesa

Podjetje Marles d. o. o. je eden najboljših ponudnikov masivnih hiš iz lesa, ki ima dolgoletne izkušnje na področju gradnje lesenih hiš. Če se odločite za Marles masivno hišo, vam zagotavljamo, da bomo svoje delo dobro opravili. Na poti do masivne ali katerekoli druge hiše vam nudimo strokovno svetovanje naših strokovnjakov, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja o gradnji. Seznanili vas bomo s postopkom izbire primerne parcele, njenim nakupom, izdelali bomo idejno zasnovo vaše masivne lesene hiše in ostale potrebne projekte, za vas pridobili gradbeno dovoljenje in vam pomagali pri pridobitvi ugodnega financiranja vašega doma ter vam masivno hišo tudi kvalitetno zgradili. Cena masivne hiše iz lesa je pri nas ugodna. Prepričajte se sami. Pokličite nas ali pa nas obiščite in dovolite, da uresničimo vaše sanje.

Gradnja lesene masivne hiše


Gradnja masivne lesene hiše ali brunarice je kvalitetna in hitra

Na področju gradnje masivnih lesenih hiš in brunaric imamo veliko izkušenj. Marles je zanesljiv in kakovosten izvajalec gradnje masivnih hiš in brunaric, zato smo prepričani, da boste nad našim delom več kot zadovoljni. Za vas ne bomo le zgradili masivne lesene hiše, zgradili vam bomo dom. Les kot naraven material za gradnjo je izjemno prilagodljiv, gradnja masivne hiše iz lesa pa v primerjavi s klasično gradnjo veliko hitrejša in tudi cenovno ugodnejša. Odločitev za masivno leseno hišo je najboljša odločitev, saj gre za ekonomično in okolju prijazno gradnjo. Bivanje v leseni hiši je udobno in zdravo. Lesene hiše Marles so sinonim za kakovost bivanja. Naj masivna hiša Marles postane vaš nov dom.