Gradnja hiše in visoki stroški povezani z njo

 

Gradnja hiše je povezana z visokimi stroški. Zato si želimo, da je hiša, za katero se odločimo estetska, trajna in kvalitetna. V podjetju Marles se ukvarjamo z gradnjo hiš. Objekti, ki jih izdelamo so tehnično dovršeni ter nudijo varnost, udobje in toplino. Zraven izjemne kakovosti, ki jo naši objekti premorejo, so stroški gradnje hiše nizki.

V podjetju Marles gradimo različne vrste hiš. Izbirate lahko med različnimi linijami in modeli tehnično dovršenih in estetskih hiš. Odločite se lahko za gradnjo sodobne hiše in enodružinske hiše, za vas pa izdelamo tudi leseno vikend hišo.

 

TIPSKI NAČRTI ZA HIŠO

 

Moderna gradnja hiše z nizkimi stroški

Moderen dizajn, čiste in ravne linije ter neverjetna estetskost so lastnosti, ki odlikujejo naše moderne hiše. Stroški gradnje sodobne hiše so relativno nizki, izdelava pa je natančna in kvalitetna. Hiša je dodatno opremljena z zvočno izolacijo med spalnimi prostori ter mansardo.

 

enodružinske hišestroški gradnje hiše

 

Gradnja enodružinske hiše in stroški, ki sovpadajo z njo

Odločite se lahko za naročilo enodružinske hiše. Hiša je dizajnirana tako, da je primerna za bivanje družine z enim ali več otrok, življenje v njej pa bo prijetno. Stroški izgradnje so nizki, bivanje v njej pa bo kakovostno. Zraven stanovanjskih hiš vam ponujamo tudi gradnjo lesenih vikend hiš.

 

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o nizkih stroških gradnje hiše, ki vam jo ponujamo pri nas. Na spletni strani lahko najdete različne modele hiš, ki vam jih ponujamo. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo po telefonu ali e-mail naslovu, kjer nas lahko povprašate o stroških gradnje hiše.

 

Prepričajte se o gradnji hiše in stroških, ki so z njo povezani

Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala katero hišo je za vaše potrebe najbolje izbrati. Povprašate nas lahko tudi o načinu gradnje hiše in stroških, ki so z njo povezani. Stroški gradnje hiše pri nas so nizki, kakovost izdelave pa je izjemno visoka.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Gradnja hiše stroški, stroški gradnje hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA