Najboljše montažne hiše odlikujejo sodobna zasnova, kakovostni materiali in ugodna cena


Montažne hiše Marles že več kot 50 let veljajo za najboljše in najcenejše montažne hiše na ključ. Gre za sodobno zasnovane in vrhunsko izdelane hiše, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram.
Glavna značilnost montažnih hiš je, da jo na gradbišču sestavijo iz vnaprej izdelanih elementov. Marles te elemente pripravi v zaprtih prostorih z nadzorovano klimo, zato je izdelava hiše neodvisna od vremena in zagotavlja možnost hitre vselitve. Gradbeni materiali, iz katerih so izdelane Marles hiše, nudijo stanovalcu izredno zdravo ter prijetno klimo, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Hišo Marles med najboljše montažne hiše uvršča tudi energetska varčnost, saj zagotavlja velik prihranek energije in nižje stroške udobnega bivanja. Prav tako pa vas bo navdušila cena montažne hiše, ki je v primerjavi s ceno klasične hiše lahko tudi bistveno nižja.
Montažne hiše so lahko lesene, skeletne ali pasivne gradnje. Pasivna gradnja združuje vsa najnovejša znanja in izkušnje s področij projektiranja in nizkoenergijske gradnje stavb. Način gradnje omogoča prilagoditev hiše željam in zahtevam naročnika, tako ob samo gradnji kot tudi pozneje, če se potrebe spremenijo. Posamezni elementi se namreč lahko zamenjajo ali dogradijo. Vselitev v novo hišo je sicer možna že v treh mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja.

najboljše montažne hišeekskluzivna hiša


Najboljše montažne hiše - moderna, tradicionalna, unikatna , ekskluzivna hiša


Široka paleta montažnih hiš podjetja Marles nudi najboljše montažne hiše, primerne za različno velike družine ter prilagojene različnim življenjskim navadam bodočih stanovalcev. Tako se lahko odločite za moderno, tradicionalno ali unikatno zasnovo, mnoge pa bo s svojo uporabno zasnovo ter elegantno arhitekturo prepričala ekskluzivna hiša Marles.

Prednost tipske hiše je racionalna zasnova, saj je v njej prav vsak kvadratni meter stanovanjske površine optimalno izkoriščen. Marles hišo lahko oblikujejo tudi povsem individualno - po željah stanovalca, vendar pa se zaradi pomanjkanja časa vse več kupcev odloča za gradnjo na ključ. To pomeni, da je ekskluzivna hiša popolnoma dokončana in pripravljena na vselitev.

VAS MORDA ZANIMAJO TUDI EKO HIŠE? VEČ PREBERITE TUKAJ!


Ugodna cena montažne hiše Marles


Cena montažne hiše
je v primerjavi s klasično ugodna, odvisna pa je od velikosti, razgibanosti in gradbene faze ter seveda od želja in zahtev kupca. Cena za najboljše montažne hiše, zgrajene na ključ, se gibljejo od približno 700 do tisoč evrov za kvadratni meter; odstopanja so možna tako navzdol kot navzgor.

Obiščite našo spletno stran www.marles.com in se prepričajte, da ekskluzivna hiša Marles sodi med najboljše in najcenejše montažne hiše na ključ!

Vabljeni!


cena montažne hiše