Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Cena montažne hiše na ključ po trenutnih trendih sodi v sam vrh izbora

Cena montažne hiše na ključ je vedno bolj privlačna izbira graditeljev svojih prvih domov. Privlačnost temelji predvsem na hitri gradnji, visoki energetski učinkovitosti in prilagodljivosti, kot tudi modernemu izgledu. Cena montažne hiše na ključ pa ni fiksna, ampak variira predvsem glede na velikost, izbiro uporabljenih materialih ter stopnji prilagoditve.

Splošno je na tržišču cena nekje med 1200 in 1800 evri na kvadratni meter. Tako vas na primer hiša velikosti 100 kvadratnih metrov stane med 120 in 180 tisoč evri. Z izbiro takšnega načina gradnje pa niste obsojeni na standardiziran program. Vsekakor je lahko vsaka montažna hiša na ključ tudi povsem unikatna in prilagojena željam lastnika.

Cena montažne hiše na ključ

Zakaj je cena montažne hiše na ključ lahko ugodna?

V tem članku želimo povzeti razloge zakaj je cena montažne hiše na ključ lahko najugodnejša rešitev gradnje vašega prvega doma. Prvi razlog je vsekakor sam proces izdelave, ki poteka v nadzorovanem tovarniškem okolju. Ta metoda namreč omogoči natančno načrtovanje, standardiziran in natančen proces proizvodnje elementov, manjšo količino odpadkov, kar izredno zmanjša stroške.

Drugi razlog je sam čas gradnje, ki je veliko hitrejši od tradicionalnih načinov. Vzporedno s samo pripravo gradbišča je namreč mogoče v proizvodnji izdelati montažno hišo. Hitrejša gradnja tako omogoči tudi nižjo ceno, saj so stroški nižji, prav tako so zamude manjše in vselitev tako veliko hitrejša.

Tretji razlog zakaj je cena montažne hiše na ključ nižja, je tudi sama energetska učinkovitost. Za gradnjo se namreč uporabi sodobno tehnologijo in materiale, ki zagotovijo odlično izolacijo, kar posledično zmanjša stroške potrebne za ogrevanje/hlajenje. Na dolgi rok tako prihranite zares ogromno.

Prav tako kupec že v naprej ve samo ceno montažne hiše na ključ in izgled svojega doma, zato je to še en razlog zakaj je takšen način gradnje v porastu. Je izredno predvidljiv in daje občutek varnosti. Poudarili pa bi, da ugodna cena nikakor ne sme biti na račun same kakovosti hiše, le tako boste zagotovili, da vam bo dom služil do konca življenja.

Tipske montažne hiše na ključ

Kako izgledajo tipske montažne hiše na ključ? So možne prilagoditve?

Tipske montažne hiše na ključ so postale priljubljena izbira za mnoge, ki iščejo hitro, cenovno dostopno in kakovostno rešitev za bivanje. Te hiše so zasnovane z enostavnimi linijami in funkcionalnimi prostori, pogosto vključujejo sodobne arhitekturne elemente, kot so veliki stekleni paneli in minimalizem.

Gradnja vključuje uporabo kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in energetsko učinkovitost. Standardizirani modeli so zasnovani tako, da ustrezajo širokemu spektru okusov in potreb, z optimalno izrabo prostora in poudarkom na svetlih, zračnih prostorih.

TIPSKE MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ

Kljub standardizaciji pa tipske montažne hiše omogočajo različne prilagoditve, kar omogoča individualizacijo in prilagoditev specifičnim potrebam in željam kupca. Možnosti prilagoditev vključujejo izbiro notranje opreme ter integracijo pametnih tehnologij in energetskih rešitev.

Kupci lahko tako prilagodijo hišo svojim osebnim okusom in potrebam, kar prinaša višjo funkcionalnost za specifične potrebe. S premišljenimi prilagoditvami je mogoče doseči visoko raven personalizacije, hkrati pa ohraniti prednosti, ki jih prinaša montažna gradnja, kot so hitrost in učinkovitost gradnje.

Majhne montažne hiše

Majhne montažne hiše so ukradle srca mladim parom

Majhne montažne hiše obsegajo površino vse do 100 kvadratnih metrov. Zasnovane so tako, da maksimalno izkoristijo prostor in obenem ponujajo vse potrebne udobnosti. So visoko ekonomične, zgrajene so hitro, prav tako pa morate vedeti, da ker je sama kvadratura manjša boste vsekakor prihranili na standardnih mesečnih stroških. Ponašajo se tudi z visoko estetsko privlačnostjo. Dizajn je vsekakor sodoben, uporabljeni so naravni materiali npr. les, vključene so velike steklene površine.

Majhne montažne hiše boste v našem podjetju našli pod linijo Pure. Vse gradnje vsebujejo velike okenske površine in steklene površine, ki bodo v vaše stanovanje prinesle ogromno naravne svetlobe. Ambient je predvsem udoben in spominja na občutek, ko si nadenete pozimi zares mehek in topel volnen plašč. V samo gradnjo majhne montažne hiše je vključena tudi terasa, balkon ali veranda. S tem boste svojo bivalno površino v majhni montažni hiši še malo povečali.

Ena večjih prednosti za mlade družine pa je tudi ta, da imate v manjšem domu svojega otroka enostavno vedno na očeh, če pa izberete še pritlično hišo, se lahko izognete mogočim padcem otroka po stopnicah. Tako je za varnost še dodatno poskrbljeno. Pohvalili pa bi se predvsem s tem, da smo v podjetju zavezani trajnostnemu razvoju, katerega načela so članice OZN sprejele v letu 2015, in sicer se teh načel ne držimo samo pri gradnji tipskih montažnih hiš na ključ, pač pa je trajnostni razvoj središče vsega, kar počnemo.

Cena montažne hiše na ključ

vir: https://www.marles.com/