Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Dvižna drsna balkonska vrata

Pri Marlesu ponujajo dvižno drsna balkonska vrata oziroma sestavo s fiksnimi elementi panoramske stene z maksimalno možnimi velikimi stekli od tal do stropa imenovana Življenje v objemu zelene narave. Konstrukcija panoramske stene je izdelana tako, da lahko masiven podboj popolnoma skrijemo v stene, strop pa ni viden iz zunanje, kakor tudi ne iz notranje strani.

Izdelana so iz naravnih materialov – lesa. Iz zunanje strani pa so lahko dodatno zaščitena z aluminijem, v atraktivnih barvah in oblikah, notranjost pa tako ostane v lesu, zaščitenem z brezbarvnim vodnim ali nežno obarvanim premazom. Debeline lesenih elementov so lahko 68 mm, 78 mm in 92 mm.

Dvižno drsna balkonska vrata lahko sedaj uporabljamo tudi kot element energijsko učinkovitih nizkoenergijskih, pasivnih in »0« energijskih hiš.

Dvižna drsna balkonska vrata

Panoramske stene in sestava Marles so izdelana po najnovejših znanjih in ugotovitvah strokovnjakov iz celotne Evrope. Z visokokvalitetnimi materiali in CNC strojno opremo pri panoramskih stenah in sestavi ter ostalih stavbnih pohištvih brez problema dosegamo zrakotesnost objektov < 0,6 menjav volumna zraka na uro.

Posluževanje je enostavno in lahko. Lahko je ročno, ročno z blažilci zapiranja ali pa z električnim pogonom, na daljinsko upravljanje ali pa preko aplikacije s telefonom.