Kakovostna gradnja pritličnih hiš z mansardo

 

V podjetju Marles vam ponujamo veliko izbiro pritličnih hiš z mansardo. Gradnja montažne hiše je nekoliko drugačna od gradnje standardnih hiš. Celoten les iz katerega pritlično hišo z mansardo zgradimo je sušen in predelan ob kontroliranih klimatskih pogojih, ki zagotavljajo izvrstno kakovost lesa, iz katerega bo hiša narejena.

 

GRADNJA HIŠE NA KLJUČ

 

 

 

načrti za pritlične hišePritlične hiše – natančni načrti in kakovostna izdelava

 

V podjetju Marles vam zagotovimo kvalitetne in natančne načrte za pritlične hiše. Vsi načrti, ki jih pri nas izrišemo so izdelani pod budnim očesom strokovnjakov. Seveda ob pripravi načrta za pritlično hišo dosledno upoštevamo vaše ideje in želje ter se vam poskušamo v čim večji meri prilagoditi.

 

Izdelava načrtov za pritlične hiše z mansardo

 

Za kakovost hiše je nujno potrebno, da so načrti za pritlične hiše kakovostno in dosledno izdelani ter da je tako poskrbljeno za vsak detajl hiše, ki bo nastala. V podjetju Marles izrisujemo načrte za tipske hiše, ki so kvalitetno in natančno izdelane ter so tehnološko zelo dovršene. Tipski načrti za hišo so izrisani pod nadzorom strokovnjaka, ki svoje delo obvlada in tako poskrbi, da je hiša, ki jo zgradimo, kvalitetna, udobna in dodelana.

 

 

Več o risanju načrta za pritlično hišo lahko izveste v naši poslovalnici

 

Vas zanima nakup pritlične hiše z mansardo? Obiščite nas v naših prostorih in se prepričajte o kakovosti pritličnih hiš z mansardo. Ob obisku vas bomo povprašali o vaših željah, ki jih bomo pri risanju načrta za pritlično hišo poskušali čim bolj upoštevati. Preberite več tukaj: http://www.marles.com/hise/novice/hisa-r--edinstvena-vila-z-znacajem

Pritlične hiše z mansardo

 

Kontaktirate nas lahko tudi po telefonu ali e-mail naslovu in nam zastavite vprašanja, ki se vam še zastavljajo. Odgovarjamo hitro in natančno ter vam bomo tako z veseljem pomagali pri odločitvi za pritlično hišo z mansardo, ki jo želite kupiti.  

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Pritlične hiše z mansardo, načrti za pritlične hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA