Kakovostna gradnja pritličnih hiš z mansardo

V podjetju Marles vam ponujamo veliko izbiro pritličnih hiš z mansardo. Gradnja montažne hiše je nekoliko drugačna od gradnje standardnih hiš. Celoten les iz katerega pritlično hišo z mansardo zgradimo je sušen in predelan ob kontroliranih klimatskih pogojih, ki zagotavljajo izvrstno kakovost lesa, iz katerega bo hiša narejena.

GRADNJA HIŠE NA KLJUČ

Načrti za pritlične hiše

Pritlične hiše - natančni načrti in kakovostna izdelava

V podjetju Marles vam zagotovimo kvalitetne in natančne načrte za pritlične montažne hiše. Vsi načrti, ki jih pri nas izrišemo so izdelani pod budnim očesom strokovnjakov. Seveda ob pripravi načrta za pritlično hišo dosledno upoštevamo vaše ideje in želje ter se vam poskušamo v čim večji meri prilagoditi.

Izdelava načrtov za pritlične hiše z mansardo

Za kakovost hiše je nujno potrebno, da so načrti za pritlične hiše kakovostno in dosledno izdelani ter da je tako poskrbljeno za vsak detajl hiše, ki bo nastala. V podjetju Marles izrisujemo načrte za tipske hiše, ki so kvalitetno in natančno izdelane ter so tehnološko zelo dovršene. Tipski načrti za hišo so izrisani pod nadzorom strokovnjaka, ki svoje delo obvlada in tako poskrbi, da je hiša, ki jo zgradimo, kvalitetna, udobna in dodelana.

Vas zanima nakup pritlične hiše z mansardo? Obiščite nas v naših prostorih in se prepričajte o kakovosti pritličnih hiš z mansardo. Ob obisku vas bomo povprašali o vaših željah, ki jih bomo pri risanju načrta za pritlično hišo poskušali čim bolj upoštevati.

Pritlične hiše z mansardo

Kontaktirate nas lahko tudi po telefonu ali e-mail naslovu in nam zastavite vprašanja, ki se vam še zastavljajo. Odgovarjamo hitro in natančno ter vam bomo tako z veseljem pomagali pri odločitvi za pritlično hišo z mansardo, ki jo želite kupiti.

Oglejte si katalog Marles hiš