Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Tipske hiše so idealna rešitev za vse, ki želite zgraditi dom hitro in enostavno

Iščete hitro in enostavno rešitev za izgradnjo vaše hiše? Potem so tipske hiše Marles kot nalašč za vas. Izbirate lahko med velikolepimi, funkcionalnimi in ekološkimi tipskimi modeli. Na naši spletni strani spletni si lahko ogledate naše tipske hiše, vključeni pa so tudi načrti. Nekateri zlahka najdejo svojo hišo med tipskimi projekti, drugi se odločajo za individualen projekt, precej pa je takih, ki jim je v osnovi tipska hiša všeč, vendar želijo le drobne popravke.

GRADNJA HIŠE

V našem podjetju niso na razpolago zgolj tipske hiše. Vsako hišo lahko namreč prilagodimo vašim željam, potrebam in okolju, v katerem si nameravate ustvariti novi dom, lahko pa vam sprojektiramo vašo unikatno hišo, popolnoma po vaši želji ali pa vam izgradimo hišo na podlagi vaše lastne arhitekturne rešitve. Tipski načrt hiše Marles lahko prilagodite svojih potrebam in željam, lahko nam predstavite tudi svojega.

Tipski načrt - prednosti tipske hiše

Tipski načrti hiš današnjega časa so prilagojeni potrebam in željam posameznika. V njih so zajete kakovostne arhitekturne rešitve za vsakdanjo rabo, ki ponujajo visoko kulturo bivanja. Ker je ponudba tipskih načrtov zares velika, se vam tudi ni treba bati, da boste z odločitvijo za tipski načrt hiše lahko izbirali zgolj med peščico hiš.

tipski načrt hišetipski načrti hiš


Največja prednost, ki jo prinašajo tipski načrti za hišo, je v tem, da omogočajo predvidljivost. Od prvega trenutka veste, kakšna bo vaša hiša, ter da je njena gradnja pravzaprav izvedljiva. Ko izberete tipski načrt hiše, ki vam najbolj ustreza, vnesete le nekaj sprememb, sicer pa ga imate lahko pred očmi ves čas projektiranja in gradnje.

Ugodna cena tipske hiše Marles

Gradnja lastne družinske hiše je tolikšen projekt, da mimo cene seveda ne moremo. Nekoč je veljalo, da so tipski načrti hiš cenejši od načrtov po naročilu, vendar to danes ne drži nujno. Veliko je odvisno od tega, kakšen stil arhitekture želite ter kolikšna bo kvadratura tipske hiše, še večjo vlogo pa imata lokacija in renome vašega projektanta oziroma arhitektnega biroja. Več si preberite na:http://www.marles.com/hise/marles/o-nas

Tipski načrt hiše Marles - za vsakega nekaj.