Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Varčna hiša - nizkoenergijske in pasivne montažne hiše Marles


Energetsko varčna hiša na eni strani poskrbi za manjše toplotne izgube, na drugi strani pa ima večji izkoristek naravnih virov toplotne energije iz okolja, kot so sonce, voda in zrak. V energijsko varčno gradnjo sodijo nizkoenergijske in pasivne hiše. Medtem ko ima nizkoenergijska varčna hiša porabo energije za ogrevanje od 20 do 50 kWh/m² letno, za kar zadostuje 2 do 5 litrov lahkega kurilnega olja, pa letna poraba energije za ogrevanje pasivne hiše ne presega 15 kWh/m2.
Z gradnjo nizkoenergijske hiše lahko prav vsak med nami prispeva k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov, hkrati pa privarčuje pri letni porabi energije za ogrevanje in hlajenje svojega doma.


Marlesova varčna montažna hiša - gradnja montažne hiše na ključ


Pri gradnji nizkoenergijske montažne hiše na ključ (cenik je na voljo na naši spletni strani) se uporabljajo zgolj naravni, ekološko neoporečni materiali, ki vzdržujejo zdravo klimo ter vplivajo tako na fizično zdravje kot na psihično počutje stanovalcev. Eden takšnih gradbenih materialov je tudi les, ki predstavlja osnovni gradnik pri gradnji lesene montažne hiše.
Les s svojim vonjem, barvo in strukturo daje domu občutek domačnosti in topline ter vez z naravo. Bivanje v hišah iz masivnega lesa je zdravo in prijetno, saj je les material, ki diha, dobro uravnava vlago v prostoru, hkrati pa je odličen toplotni in zvočni izolator. Energijsko varčna hiša iz lesa je požarno in potresno varna ter izdelana z mislijo na prihodnje rodove, saj ob rednem vzdrževanju njena minimalna življenjska doba znaša več kot 100 let.

Varčna montažna hiša na ključNizkoenergijska varčna hiša


Nizkoenergijske montažne hiše na ključ Marles - cenik priča o ugodnih cenah


Na oblikovanje končne cene montažnih hiš vplivajo želje kupca, njegova izbira materialov ter seveda gradbena faza. Cene za montažne hiše na ključ, ki so že pripravljene na vselitev, se gibljejo od približno 700 pa do tisoč evrov za kvadratni meter; odstopanja so možna tako navzdol kot navzgor.
Kljub temu, da so cene montažnih hiš ugodnejše od klasično zidanih hiš, je gradnja nizkoenergijske montažne hiše na ključ finančno obsežnejši zalogaj, o čemer priča tudi cenik. A po mnenju strokovnjakov se nam lahko takšna investicija povrne že v 5 letih.

Montažna hiša cena

VEČ O MONTAŽNIH HIŠAH NA KLJUČ SI PREBERITE TUKAJ!


Energijsko varčna hiša v Sloveniji postaja vse pogostejši projekt. Ljudje se namreč vse bolj zavedajo prednosti bivanja v zdravem in naravnem okolju, pa tudi potrebe po racionalni in učinkoviti rabi energije na vseh ravneh. Zakaj se jim ne bi pridružili tudi vi? Varčna hiša Marles je popolna rešitev za vas.