Pritlične montažne hiše - načrt in gradnja

Pritlične montažne hiše kot gradnja vsake hiše najprej zahtevajo načrt. V ponudbi Marles najdemo pritlične hiše vseh vrst (moderne, pasivne, na ključ, manjše, montažne, lesene), ob kliku na vsako pa si lahko ogledate tipski načrt in tloris posamezne pritlične hiše. Samo ime nam pove, da gre za hišo, ki vsebuje le pritličje. Pritlične hiše niso nujno le manjše izvedbe, lahko so precej velike, odvisno od vaših želja.

Pritlične hiše

Pritlične montažne hišeGradnja pritlične hiše (enokapnice ali dvokapnice) je malo manj zahtevna kot gradnja nadstropne hiše, saj ni potrebno graditi v nadstropjih. Gradnja pritlične montažne hiše pa je predvsem izvedena izjemno hitro, a zato nič manj kakovostno. Moderne montažne hiše imajo to prednost, da so vsi sestavni elementi izdelani že v tovarni, na gradbišču oz. izbrani parceli pa se gotovi deli sestavijo v celoto. Ker so deli pritlične moderne montažne hiše popolnoma suhi, so dvomi o vlažnosti, gorljivosti ali premajhni izolaciji odveč.
Načrt hiše lahko oblikujemo po vaših željah ali pa si izberete tipski načrt pritlične hiše, ki so na voljo v naši ponudbi.


Pritlične hiše so prijazne do starejših in gibalno oviranih ljudi

Pritlične montažne stanovanjske hiše so zaradi odsotnosti stopnišč pravi blagoslov za starejše in gibalno ovirane ljudi. So stanovanje na tleh, bi se lahko reklo. Včasih so pritlične stanovanjske hiše zgrajene po tipskem načrtu kot lahko vidimo v določenih naseljih po Sloveniji in seveda v tujini.

Poznamo pa tudi pritlične hiše z mansardo. Takšne hiše vsebujejo dodatno nadstropje v stilu mansarde, ki se ga navadno izkoristi za spalnice in otroške sobe. Pritlične hiše z mansardo so nekoliko dražje, a dodatni prostori imajo seveda svojo ceno.

Pritlične hiše so idealna izbira kot počitniške hiše!


Marles | Tloris pritlične hiše - povezave do naše spletne strani:

0
 Advanced issue found
✌