Lesene hiše - zakaj izbrati masivne lesene hiše?

Lesene hiše so izdelane iz lesa, ki ga poznamo kot ekološki in izjemno lahko dostopen material, saj je Slovenija precej bogata z gozdovi. Les ima kot material lastnosti oziroma značilnosti, zaradi katerih je primeren za uporabo pri gradnji lesenih hiš. Je zelo prilagodljiv, gradnja z uporabo lesa je lahko izjemno hitra, poleg tega pa lahko pri gradnji masivne lesene hiše poskrbimo tudi za odlično izolativnost, ki jo pripisujemo lesu kot naravnemu materialu. Ker je ena izmed njegovih lastnosti tudi odlična akustika, ga lahko uporabimo za oblogo dvoran, v katerih potekajo predstave in koncerti. Lesene hiše vam nudimo tudi v podjetju Marles, v katerem smo poskrbeli za prijazne cene hiš. Pred nakupom vam bodo naši strokovnjaki na podlagi pridobljenih izkušenj z veseljem svetovali in vam predstavili ceno lesene hiše.

Masivna lesena hiša cenik

Masivne lesene hiše so neverjetno učinkovite

Masivne lesene hiše so ena izmed najboljših odločitev, ki jih lahko sklenemo pri odločanju o nakupu nove hiše. Gre za ekonomično gradnjo, ki je prijazna do okolja in prijetna za bivanje, saj les oddaja vonj, ki ima na človekovo zdravje neverjetno pozitivne učinke. Lesene hiše vam nudimo tudi v podjetju Marles. Oglejte si ponudbo masivnih lesenih hiš, naše prijazne prodajalce pa povprašajte tudi o ugodnem ceniku lesenih hišk.

Lesene hiše so udobne za bivanje

Lesene hiše omogočajo čudovito izkušnjo bivanja, saj je les prijazen in topel material, v zavetju katerega občutimo domačnost in toplino. Če se odločite za nakup lesene hiše, obiščite podjetje Marles. Tudi sami se zavedamo prednosti uporabe lesa kot materiala pri gradnji hiš, zato smo za vas pripravili tudi ponudbo lesenih vikend hiš, ki vas bodo zagotovo navdušile.

Masivna lesena hiša

VEČ O MONTAŽNIH HIŠAH MARLES