Gradnja moderne hiše cenaKoliko stane gradnja hiše?


Pred odločitvijo za gradnjo lastne hiše vsakega zanima, koliko gradnja hiše pravzaprav stane in kakšne so cene dodatnih stroškov povezanih z njo. Gradnja hiše je navadno povezana z visokimi stroški. Prav zato si želimo, da bo hiša kvalitetna, estetsko dodelana in praktična. V podjetju Marles vam zato ponujamo gradnjo hiš po ugodni ceni. Gradnja hiše je kakovostna, natančna, izdelana hiša pa bo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam, zraven tega pa bo nizka tudi cena gradnje hiše.


Gradnja lesenih hiš v različnih stilih in tipih


V podjetju Marles gradimo različne tipe hiš. Odločate se lahko med različnimi linijami tehnično dovršenih in kakovostnih gradenj. Prav tako vam ponujamo ugodne cene gradnje hiše v različnih stilih. Odločite se lahko za gradnjo sodobne hiše in enodružinske hiše, za vas pa izdelamo tudi leseno vikend hišo.


Moderen dizajn, čiste in ravne linije ter neverjetna estetskost so lastnosti, ki odlikujejo naše sodobne hiše. Cene gradnje moderne hiše so relativno nizke, izdelava pa je kljub nizkim cenam gradnje hiše natančna in kvalitetna. Ker je hiša dodatno opremljena z zvočno izolacijo med spalnimi prostori ter mansardo, bo spanec prijeten, vsak družinski član pa bo imel svoj prostor za popolno sprostitev in počitek.


V podjetju Marles vam ponujamo možnost naročila enodružinske hiše. Cena gradnje lesene hiše je ugodna, hiša pa je dizajnirana tako, da je primerna za bivanje družine z enim ali več otroci. Življenje v njej pa bo prijetno in idilično, zmerna pa bo tudi njena cena. Zraven enostanovanjskih hiš vam ponujamo tudi možnost nakupa vikend hišice. Ker je vikend hiša manjša od stanovanjske hiše, je nižja tudi cena gradnje hiše.


Gradnja moderne hiše stroškiO cenah gradnje lesenih hiše se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici


Vse hiše, ki vam jih ponujamo so narejene iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, v tem pa se odraža tudi dolga življenjska doba hiše, ki je predmet naročila. Ker so hiše izdelane iz lesa, ki je naravni izolator odlično zadržujejo toploto, poleti pa prostor ohranjajo hladen in prijeten.


Pred odločitvijo o nakupu hiše vas vabimo, da nas obiščete v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o ceni gradnje lesene hiše, ki vas zanima in se z nami pogovorite tudi o primernosti zemljišča, kjer naj bi hiša stala in o željah glede tlorisa same hiše.

 

Pasivne montažne hiše: http://www.vsi.si/marles/pasivne-montazne-hise

ZIDANA HIŠA NA KLJUČ

MODERNE HIŠE

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Gradnja hiše cena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA