Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Hiša na ključ brez skrbi z dodatnimi izvajalci del

Hiša na ključ pomeni, da vam celotno izvedbo gradbenih del izvedemo mi, zato vam ni treba skrbeti za zaključna notranja dela montažne hiše. Nudimo vam dva možna paketa pod kategorijo 'hiša na ključ', od tega enega z delnim ključem in enega s polnim ključem. Delni ključ (L paket) pomeni, da poleg osnovnih gradbenih del (S paket), krovskih kleparskih del in zunanjih slikopleskarskih del hiše montažne (M paket) izvedemo še:

  • strojne inštalacije,
  • elektro inštalacije in
  • strojne tlake (estrihe).

Polni ključ (XL paket) pa vključuje vsa omenjena dela pri gradnji pasivne montažne hiše, ki jim:

  • dodamo notranja slikopleskarska dela,
  • položimo keramiko,
  • montiramo sanitarno opremo ter
  • ostale pode,
  • stopnice in
  • notranja vrata.

Montažne hiške

Hiša na ključ

Cena montažnih hiš - hiša na ključ

Tako je gradnja vaše pasivne montažne hiše že popolnoma opravljena, vi pa poskrbite samo še za notranjo opremo in že se lahko vselite v svoj novi dom. Montažna hiša na ključ je tako odlična rešitev za vse, ki nimajo časa aktivno sodelovati pri gradnji in ne želijo zapravljati dodatnega časa z iskanjem izvajalcev del za notranja zaključna dela. Gradnja hiše na ključ in montažne hiše bo tako izvedena v najhitrejšem možnem času, vi pa boste vseljeni kakor hitro bo mogoče. Cena montažnih hiš je ugodna, čas gradnje pa bistveno krajši od gradnje zidane hiše, zato se gradnja majhne montažne hiše res izplača. Pri izbiri izvajalca del se odločite za najstarejšega in največjega proizvajalca montažnih objektov, ki je že več kot petdeset let sinonim za hiše montažne, podjetje Marles.

Oglejte si katalog hiš

Hiša na ključ vrhunske izvedbe strokovnjakov

V Marlesu smo zgradili že več kot 27 tisoč individualnih objektov ter več kot 380 vrtcev in šol, kar je razlog, da ima naše podjetje pomembno strateško vlogo na področju razvoja montažne gradnje. Cena montažnih hiš pri nas je konkurenčna, izvedba pa strokovna in kvalitetna, o čemer pričajo naši referenčnih objekti, s katerimi smo mnogim ljudem pomagali uresničiti njihove sanje. Naj bo vaša nova montažna hiša na ključ eden od teh uspešnih projektov, na katerega boste še dolgo ponosni. Cena montažnih hiš je odvisna od različnih dejavnikov, zato se za informacije o tem obrnite na naše osebje, za približno ceno montažnih hiš pa si poglejte našo spletno stran s predstavljenimi osnovnimi projekti hiš.