Lesene hiše ceneLesene hiše za kakovostnejše življenje


Veliko ljudi se dan danes odloča za okolju prijazno gradnjo, hkrati pa stremijo k temu, da je gradnja prijazna in zdrava tudi za človeka samega. V podjetju Marles se zavedamo pomembnosti zaščite narave in zdravega načina življenja, zato vam predstavljamo lesene hiše, ki so nadvse primerne za bivanje, saj so narejene iz človeku prijaznih materialov, ki dihajo. Ob kvalitetni izdelavi lesene hiše in ob kakovostni obdelavi lesa iz katerega je hiša narejena, je tudi življenjska doba lesene hiše dolga.


Kljub ugodnim cenam v ceniku lesenih hiš je gradnja izjemno kakovostna


Les, ki ga za gradnjo lesenih hiš uporabljamo, pred samo izgradnjo lesene hiše kakovostno obdelamo in ga zaščitimo z ustreznimi materiali, les pa tako ne propada in je odporen proti škodljivcem. Les je naraven izolator, hiše, zgrajene iz lesa pa bodo tako odlično ohranjale toploto v mrzlih zimskih dneh, poleti, pa bodo bivalne prostore ohranjale prijetno hladne.


Lesene hiše za vse želje in okuse


V podjetju Marles vam ponujamo možnost izgradnje različnih tipov hiš. Odločite se lahko za stanovanjske lesene hiše, vikend lesene hiške z ugodnim cenikom, ponujamo pa vam tudi možnost izdelave lesene masivne hiše brunarice.


Pred odločitvijo o tipu in vrsti lesene hiše vas vabimo, da se oglasite v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjaki pogovorite o vašem projektu in nam zaupate želje in zahteve, ki jih pred izgradnjo lesene hiše imate, mi pa vam bomo po najboljših močeh pomagali. V želji po odlično izdelani hiši bomo skupaj z vami pripravili tudi izris lesene hiše in vam tako omogočili detajlen vpogled v projekt, ki ste si ga zastavili. Seveda nas lahko povprašate tudi o cenah posameznih tipov lesenih hiš, cenik lesenih hišk pa lahko najdete tudi na naši spletni strani.

KAKO DO MARLES LESENE HIŠE

Lesene masivne hiše brunarice cene