Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Prodaja hiš – kako do sanjske novogradnje po vaši meri

Prodaja hiš je področje, s katerim se ukvarjamo že dolga desetletja. Smo vodilni partner v Sloveniji za montažne hiše, ki vodimo stranko od idejne zasnove do izvedbe. Nakup montažne hiše je stresen in zapleten proces, zato vam stojimo ob strani in vas v največji meri razbremenimo. Z našo pomočjo pridete do svoje sanjske novogradnje z zanesljivimi koraki.

V podjetju Marles vam nudimo strokovno svetovanje, izdelavo projektne dokumentacije, gradnjo objekta ter vse ostalo, kar je potrebno za realizacijo idejne zasnove. Prodaja hiš je pri nas izjemno olajšana, saj stranka izbere želeni tip montažne hiše in sporoči svoje želje, mi pa poskrbimo za vse ostalo. Pri izbiri hiše vam lahko svetujemo tudi mi, saj imamo bogate izkušnje in znanje s tega področja.

Prodaja hiš - novogradnje

Prvi koraki do lastne novogradnje – pridobitev potrebnih informacij

Če vas zanima nakup montažne hiše, nas lahko obiščete na naši lokaciji v Ljubljani ali Mariboru, prisotni pa smo tudi na različnih sejmih pod Sloveniji. Že ob prvem srečanju vas bomo oskrbeli z vsemi potrebnimi informacijami in odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi z izbiro tipa hiše, stila, konstrukcije, stroškov, financiranja in podobno. Izvedeli boste, kakšne tipe hiš ponujamo, kako se med seboj razlikujejo različni konstrukcijski sistemi in načini gradnje ter kakšna je energetska varčnost naših objektov.

Pri nas si lahko od blizu pogledate, kako izgledata zunanjost in notranjost vzorčne montažne hiše Marles. V živo se boste lahko prepričali o kvaliteti gradnje in materialih, ki so okolju prijazni in energetsko varčni. Naše novogradnje so izjemno kakovostne, o čemer priča pridobitev domačih in mednarodnih certifikatov kakovosti s strani neodvisnih institucij.

Pomagali vam bomo tudi na administrativnem področju, kjer vas bomo razbremenili birokracije, vam pomagali pridobiti ugodno financiranje in nepovratna sredstva Eko sklada. Svetovali vam bomo pri nakupu parcele in pripravili dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Tudi tloris in načrti za hiše so pomemben del začetnih korakov – za to bomo prav tako poskrbeli mi in v skladu z vašimi željami zasnovali podobo vašega sanjskega doma. Poskrbeli bomo, da bo vaša hiša postavljena tako, kot ste si jo zamislili – brezhibno in kvalitetno.

Tloris - načrti za hiše

Načrti za hiše – izdelamo vam tloris hiše po vaših željah

Ste vedeli, da smo doslej postavili že več kot 27.000 montažnih hiš? Odločitev za nas je odločitev za strokovnega in zanesljivega partnerja. Marlesove novogradnje so izdelane v sodelovanju z različnimi domačimi in tujimi arhitekturnimi biroji, zato lahko ponudimo različne stilske rešitve, ki zadovoljijo še tako zahtevne okuse.

Novogradnje Marles se stilno raztezajo od tradicionalnih do najsodobnejših arhitekturnih slogov. Ponujamo standardizirane objekte oziroma različne modele montažnih hiš, ki jih prikrojimo vašim željam. Obstaja pa tudi možnost izdelave montažne hiše na ključ.

Če že imate izbranega arhitekta, lahko idejno zasnovo prepustite njemu, sicer pa vam bo pri tem pomagal naš arhitekt. Skupaj z njim boste poiskali najboljšo rešitev za svoje novo domovanje – izdelal bo tloris in načrt za hišo, ki bo kar najbolje odgovarjal vašim željam. Nato si boste ogledali še virtualno simulacijo montažne hiše.

Montažne hiše - narčrti za hiše po meri

Prodaja hiš – različni paketi za montažne hiše

Po izdelavi idejne zasnove vam pripravimo ponudbo, pri čemer lahko izbirate med štirimi različnimi paketi. Paket S vključuje proizvodnjo montažne hiše in montažo osnovnih elementov. Paket M ima vključeno še zunanje dokončanje objekta (fasado, žlebove in strešno kritino). Paket L predstavlja delni ključ (dodani so ogrevanje, elektro in vodovodne instalacije ter estrihi). Paket XL zajema polni ključ (poleg vsega naštetega poskrbimo še za vrata, sanitarno opremo, keramiko, stopnice …).

Ko izberete želeni paket, sledi izdelava končne ponudbe in priprava pogodbe, v kateri so določeni obseg in vsebina del ter cena, ki ostane nespremenjena do konca gradnje. Prednost, ki jo imajo montažne hiše pred klasično gradnjo, je med drugim ravno v tem, da se stroški investicije ne spreminjajo, zato ne prihaja do neprijetnih presenečenj.

Novogradnje - naselja

Načrti za hiše – natančno vam pripravimo tloris in vso dokumentacijo

V Marlesu poskrbimo za natančno in strokovno pripravo načrta za hišo, ki bo skladen z zakonskimi zahtevami in odražal vaše želje. Poleg načrta za hišo in tlorisa pripravimo tudi vso potrebno projektno dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobitev gradbenega dovoljenja. Poleg tega poskrbimo za izdelavo PID in PZI projektov ter vam pomagamo do pridobitve uporabnega dovoljenja.

Za marsikoga je urejanje tovrstne dokumentacije zelo stresno, saj je treba biti pozoren na vsako podrobnost in dobro poznati zakonodajo, pri tem pa gre lahko marsikaj narobe. Prav zato smo tu mi, ki vam s svojimi izkušnjami stojimo ob strani in pomagamo do pridobitve vse potrebne dokumentacije. Ta del lahko v popolnosti prepustite nam, saj svoje področje obvladamo. Lahko se pohvalimo, da smo vseh letih delovanja, zadovoljili mnogo želja naših strank.

Montažne hiše po meri

Proizvodnja montažne hiše – kakovostna izvedba

Nekateri ponudniki montažnih hiš postavitev objekta delno izpeljejo na gradbišču, kar predstavlja vremensko tveganje in možnost zamud. Pri Marlesu se tega lotevamo drugače. Montažni deli hiše so v celoti izdelani v kontroliranih pogojih, s pomočjo natančne tehnične obdelave, ki sledi tehnični dokumentaciji in tehnološkim načrtom.

Proizvodnja montažne hiše ni odvisna od vremena, zato je objekt prej zaključen kot klasična gradnja. Kakovost montažne hiše Marles je na najvišjem nivoju, o čemer pričajo pridobljeni certifikati kakovosti, naše delo pa redno kontrolirajo neodvisni strokovnjaki.