Montažna hiša na ključ ali gradnja pasivne hiše Marles

Montažna hiša na ključ je zgrajena v najhitrejšem možnem času, ker so vsa zunanja in notranja gradbena dela izvedena iz strani enega izvajalca del. Podjetje Marles pri gradnji atrijske montažne hiše na ključ omogoča številne prednosti gradnje, saj je gradnja na ključ hitra, ugodna in garantirano kakovostna. V vseh fazah gradnje ste deležni najugodnejše cene, ki je posledica ugodnih nabavnih pogojev, ki jih dosega Marles kot največji slovenski proizvajalec montažnih objektov. Gradnja pasivne hiše na ključ omogoča fiksno ceno vašega objekta za minimalno 12 mesecev, kar pomeni, da tveganje zviševanja cen materialov, storitev in energentov sprejema Marles.

Montažna hiša

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN

Montažna hiša ali atrijske montažne hiše na ključ

Poleg tega bo vaš objekt zaradi tradicije in prepoznavnosti blagovne znamke Marles tudi na dolgi rok ohranjal tržno vrednost, saj ima Marles več kot 50. letno neprekinjeno tradicijo proizvodnje montažnih hiš. Gradnja vaše pasivne hiše, atrijske montažne hiše ali lesene hiše na ključ bo v celoti potekala v proizvodnji ob kontroliranih klimatskih pogojih, kar je jamstvo za kakovost, saj tak način granje zagotavlja tudi optimalno odpornost na požar, veter in potres. Omogočimo vam gradnjo najcenejše montažne hiše v Sloveniji, poleg tega pa v paketu 'na ključ' po izjemno ugodni ceni dobite tudi nadpovprečni toplotni ovoj svojega objekta ter toplotno črpalko in talno ogrevanje objekta, kar vam omogoča maksimalno energijsko učinkovitost ter prihranek pri ogrevanju.

Gradnja pasivne hiše

Gradnja pasivne hiše ali atrijske montažne hiše se res splača

Vaša montažna hiša na ključ bo opremljena z energetsko učinkovitimi in ekološkimi lesenimi okni za ceno PVC oken, ki vam jih izdelamo v lastni proizvodnji in vgradimo po RAL metodi. Poleg tega bomo gradnjo izpeljali v celoti kontunuirano, torej bodo dela zaključena hitreje kot ob običajni gradnji, zato se montažna hiša na ključ pri Marlesu res splača. Običajno se za to možnost gradnje odločajo ljudje, ki nimajo časa aktivno sodelovati pri gradnji, si pa želijo v svoje nove atrijske montažne hiše ali lesene hiše na ključ vseliti čim hitreje. Gradnja pasivne hiše po super ceni ali najcenejše moderne montažne hiše v Sloveniji je izvedljiva pri Marlesu, kjer je odličen paket izvedbe prav montažna hiša na ključ.