Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Projekti hiš: tipski in prodaja hiš, izdelanih po naročilu


Projekti hiš, ki smo jih pri Marlesu doslej uspešno izpeljali in prodali, so zgovoren dokaz naših izkušenj in znanja. Pogosto so to tipski projekti hiš, ki jih za vas izdelamo in postavimo za še posebej ugodno ceno, možno pa je tudi projektiranje hiš povsem po vaših željah.


Najceneje do novega doma: tipski projekti hiš


tipski projekti hišTipski projekti hiš so primerni za vse, ki želite priti do novega doma v najkrajšem možnem času. To pa ni edini razlog za priljubljenost, ki so je deležni tipski projekti hiš. Cena tipskih projektov hiš je namreč izjemno ugodna. Tipski projekti hiš vam tako omogočajo hitro in ugodno selitev. Poleg tega so tipski projekti hiš Marles zasnovani z mislijo na različne vsakodnevne navade končnih uporabnikov. Tako so tipski projekti hiš zelo raznoliki, kar pomeni, da boste med možnostmi, ki so na voljo, zagotovo odkrili idealen tipski projekt. Projektiranje tipskih hiš vodijo vrhunski strokovnjaki, kar zagotavlja stabilnost, varnost in trajnost objekta. Vsi tipski projekti hiš so estetsko dodelani, kar je dodaten razlog, zaradi katerega je bivanje v hišah Marles čisti užitek. Več na naši spletni strani: https://www.marles.com/hise/

PREVERITE TUDI MODERNE HIŠE


Prodaja hiše, prilagojene vašim specifičnim željam


Seveda pa tipski projekti hiš niso edina možnost, ko jo imate. Prodaja hiše se vedno začne s strokovnim svetovanjem. Naša izdelava in prodaja hiše namreč vedno potekata z upoštevanjem vaših pričakovanj. Tako nam je pomembno, da se pred projektiranjem hiše pogovorimo z vami in odgovorimo na vsa vprašanja, ki jih imate. Predstavili vam bomo našo prodajo hiš in vam pomagali pri pomembnih odločitvah. Sama prodaja hiše za nas ni najpomembnejša. Želimo si namreč, da bi bile stranke optimalno zadovoljne s projekti hiš, postavljenimi zanje, preden prodamo hišo. Načrtovanje, izdelava in prodaja hiše lahko vključujejo tudi pomoč pri nakupu parcele in pridobitvi financiranja, seveda pa lahko za vas pridobimo tudi gradbeno dovoljenje. Prodaja hiš pa ni prilagojena le vašim željam, ampak tudi okolju, kjer bo objekt stal. Pomagamo vam ustvariti vaš sanjski dom!

projekti hiš