Gradnja lesene hiše: ekološka in ekonomična gradnja za odlično kvaliteto bivanja

Gradnja lesene hiše je cenovno bolj ugodna kot gradnja klasične zidane hiše. Lesene gradnje so potresno in protipožarno varne, estetsko dovršene in ekološke, saj so narejene iz naravnega materiala - lesa. Gradnja lesene hiše je vse bolj priljubljena izbira mnogih posameznikov in družin, ki se zavedajo lepote in uporabnosti lesa. Les je trpežen in kakovosten material, ki bo v vaš dom prinesel prijetno toplino in domačnost. Les je mogoče kombinirati z neštetimi arhitekturnimi elementi. Na ta način lahko v gradnjo lesene hiše vključimo tudi sodobne moderne arhitekturne elemente. V podjetju Marles imamo dolgo tradicijo in bogate izkušnje z gradnjo lesenih hiš. Cena, ki vam jo v podjetju Marles ponujamo za gradnjo lesene ali masivne lesene hiše vas bo zagotovo prepričala, da se samostojna gradnja lesene hiše skoraj ne izplača. Stroški samostojne gradnje lesene hiše bodo zagotovo višji kot cena, ki jo za gradnjo ponujamo mi. Tukaj smo, da prisluhnemo vsem vašim željam in idejam. Prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev za gradnjo vaše sanjske lesene hiše.

gradnja lesene hiše

Prednosti gradnje lesene hiše in bivanja v njej


Kar nekaj je prednosti gradnje lesene hiše in bivanja v njej. Les je odličen naravni izolator, zato bodo stroški bivanja veliko nižji. In samo to, lesene gradnje so predvsem zdrave za bivanje. Velikokrat je les prva izbira za manjše hiše in vikende, vendar se trend spreminja. Vse več ljudi se namreč odloča za gradnjo lesene hiše zaradi mnogih prednosti, ki jih ta prinaša. Izredno priljubljene so namreč tudi masivne lesene hiše. Med izredno priljubljene spadajo tudi lesene hiše grajene iz brun. Prvotne brunarice so bile v celoti zgrajene iz lesa, danes pa je gradnja izvedena iz večplastnih slojev in je z zunanje strani dodatno dobro toplotno izolirana.

gradnja lesene hiše cena

Samostojna gradnja lesene hiše ali Marles lesene hiše? Cena vas bo prepričala.


Če ste v dvomu, ali izbrati samostojno gradnjo lesene hiše ali se odločiti za Marles leseno gradnjo, vas vabimo, da nas obiščete in si ogledate cene lesenih gradenj. Prepričani smo, da bomo s svojo strokovnostjo, zanesljivostjo in odgovornostjo poskrbeli, da bo vaša lesena gradnja izdelana kvalitetno in vrhunsko ter cenovno ugodno.