Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Najcenejše montažne hiše na ključ priznanega slovenskega proizvajalca

montažna hiša na ključNajcenejše montažne hiše na ključ so vam na voljo v podjetju Marles. Največji slovenski proizvajalec montažnih objektov z najdaljšo tradicijo je že več kot 50 let sinonim za najboljše in cenovno ugodne montažne hiše na ključ. Montažna hiša je tudi pri nas vse pogostejša, saj jo odlikujejo ekološka gradnja, visoka kakovost bivanja in nizka cena. Še zlasti so priljubljene atrijske montažne hiše, ki v enem samem nadstropju nudijo pravi užitek bivanja. Glavna značilnost montažne gradnje je v tem, da se posamezni sestavni deli hiše izdelajo v tovarni, hiša pa se nato sestavi na njeni lokaciji. Gradnja montažne hiše do 100 m2 pa tudi večjih objektov je kakovostna in ekološka, saj skoraj ne obremenjuje okolja. Uporabljeni materiali naravni so ekološko sprejemljivi ter zdravju neškodljivi. Takšna montažna hiša je potresno in požarno varna ter energetsko učinkovita, njena cena pa dostopna. V montažno hišo se je mogoče vseliti v nekaj mesecih od začetka gradnje, v nekaterih primerih tudi v mesecu dni.

Ena najpomembnejših prednostih, ki jih zagotavlja montažna hiša, je torej njena ugodna cena. Ta je v primerjavi s klasično zidano hišo lahko bistveno nižja, seveda pa je to odvisno od vaših želja, izbire materiala in gradbene faze. Gradnja montažne hiše do 100 m2 in več lahko poteka po fazah, manj potrpežljivi pa se lahko odločite za gradnjo najcenejše montažne hiše na ključ. Takšna montažna hiša je že pripravljena na stanovalce, njena cena pa je znana že od samega začetka. Montažna hiša na ključ je prava rešitev za vse, ki nimate časa aktivno sodelovati pri gradnji.

PREBERITE SI VEČ O GRADNJI MONTAŽNE HIŠENajcenejša montažna hiša na ključ


Najcenejše montažne hiše na ključ - atrijske montažne hiše

V široki paleti Marlesovih montažnih hiš so zastopane tudi priljubljene atrijske montažne hiše. Atrij je v antični kulturi pomenil osrednji prostor, obdan s posameznimi krili hiše, podobno kot preddverje. Poznamo tri klasične oblike atrijskih hiš: U-oblika, kockasta oblika in L-oblika. Atrijske montažne hiše so lahko zgrajene v modernem ali klasičnem slogu, lahko pa so tudi pasivne gradnje. V današnjih novih naseljih se atrijske montažne hiše uveljavljajo predvsem v predmestjih.

Montažna hiša Marles je vrhunske kakovosti, ugodna cena jo uvršča med najcenejše montažne hiše na ključ. Marlesova montažna hiša je lahko vaša po še bolj ugodni ceni - akcija montažnih hiš vam lahko prinese še več prihranka pri nakupu najcenejše montažne hiše na ključ.

Montažna hiša cena