Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Moderne stanovanjske hiše - nenavadne oblike in veliko svetlobe

Moderne hiše MarlesManjše ali večje moderne hiše (stanovanjske, montažne, pritlične, energijsko varčne, na ključ in druge) prepoznamo takoj. Izstopajo po svojih nekonvencionalnih oblikah, največkrat jih sestavljajo kvadraste in kockaste oblike, ki štrlijo iz osnovnega skeleta hiše. Velikokrat se na zunanji strani moderne hiše uporabi kombinacijo materialov (les, kovina, fasada, okrasne kamnine).

Moderne stanovanjske hiše stremijo k dolgim ravnim linijam in odprtim prostorom. Tudi svetloba je izrednega pomena, saj je tloris hiše zasnovan tako, da sprejema veliko svetlobe, kar zmanjša potrebo po prezgodnji uporabi luči, sobne rastline pa nam ne uspevajo samo na oknih ali blizu njih, ampak tudi drugje.

Montažne hiše - hitra gradnja in občutek zračnosti

Moderne montažne hiše združujejo nekonvencionalnost moderne hiše, hkrati pa je gradnja takšne montažne hiše hitra in učinkovita. Vsi elementi montažne hiše so izdelani že v tovarni, na gradbišču oz. izbrani parceli pa se gotovi deli sestavijo v celoto. Ker so deli moderne montažne hiše suhi, so dvomi o vlažnosti, gorljivosti ali premajhni izolaciji odveč.

Pasivne ali energijsko varčne hiše - varčne in ekološke hiše

Moderne hiše so lahko tudi pasivne in energijsko varčne. Tloris tipski načrt moderne pasivne ali energijsko varčne hiše je zasnovan posebej za ekološki pristop in varčno porabo energije. Gradnja se odvija na primerni parceli, kjer je sprejem sončne energije kar se da optimalen, zaradi tega pa pasivne hiše ne potrebujejo goriva za ogrevanje. Ker imajo moderne pasivne hiše izjemno nizke izpuste emisij, so ekološka številka ena. Oglejte si tudi slike modernih hiš!

Marles | Moderne hiše Marles - povezava do naše spletne strani: