Hiša enokapnica ali nizkoenergijska hiša Marles

Hiša enokapnicaHiša enokapnica je hiša z naklonom strehe samo v eno stran, kar prinaša številne prednosti pri načrtovanju doma, saj omogoča domiselne možnosti oblikovanja in prinaša več prostora za bivalni prostor. Pri podjetju Marles so vam na voljo hiša enokapnica, hiša dvokapnica, hiša štirikapnica ali hiša večkapnica ter hiše različnih stilov in konstrukcij. Podjetje Marles je danes najstarejše in največje podjetje montažnih objektov in je že več kot 50 let sinonim za montažne hiše na ključ. Na področju razvoja montažne gradnje imamo pomembno strateško vlogo, saj sodelujemo z raziskovalnimi inštitucijami, s konkurenco ter s poslovnimi partnerju na vseh razvojnih področjih, ki so usmerjeni v spodbujanje in razvoj montažne gradnje.

Za čim hitrejšo vselitev je za vas montažna hiša na ključ

Montažna hiša na ključ je hiša, ki jo zgradimo do konca, vgradimo pa vam tudi strojne inštalacije, elektro inštalacije in jestrihe, izvedemo notranja slikopleskarska dela, položimo keramiko in ostale pode ter montiramo sanitarno opremo, stopnice in notranja vrata. Tako je montažna hiša na ključ pripravljena za vašo vselitev, brez da bi za dokončanje notranjih del morali najemati tuje izvajalce. Na tak način je lahko izvedena vaša nova eko hiša, nizkoenergijska hiša ali hiša enokapnica, odvisno za kakšen stil in konstrukcijo hiše se odločite. Pri podjetju Marles vam nudimo sledeče konstrukcije hiš:

Izbira konstrukcije hiše je pomembna, saj določa toplotno izolacijo, stroške vzdrževanja in stroške energije za ogrevanje vašega doma. Marlesov način gradnje je zasnovan po najsodobnejših načelih in svetovnih trendih in ponuja rešitve, ki so trajne, gospodarne, mednarodno priznane, preizkušene in cenovno ugodne.

Naj bo vaša hiša enokapnica montažna hiša na ključ

Poleg številnih konstrukcij hiša pa vam nudimo tudi hiše različnih stilov, med katerimi so eksluzivna hiša, moderna hiša, tradicionalna in unikatna hiša. Vaša hiša enokapnica je lahko katera koli od teh izvedb, če se vanjo želite vseliti čim prej in imeti čim manj težav z organiziranjem izvedbe del, pa naj bo to montažna hiša na ključ. Nudimo vam izvirno zasnovo za zdravo in prijetno bivanje, vaša pa ja odločitev ali bo vaša hiša hiša enokapnica, nizkoenergijska hiša ali se boste odločili za izvedbo montažne hiše na ključ.