Dober tloris hiše naredi prostor uporaben do zadnje niše - Marles

Tloris hiš ali načrt hiše je prva stvar, ki se je lotimo pred izbiro ponudnika. Naši podrobno prikazani tlorisi in tipski načrti za hiše vam omogočajo, da si izberete vašega najljubšega ali pa vam ponudijo ideje za povsem idealen načrt vaše nove moderne stanovanjske hiše. Nato pa s skupnimi močmi zberemo vso potrebno dokumentacijo in gradnja hiše ali nadomestna gradnja se lahko prične!

Tloris hiše MarlesTloris hiše - želite spremembo brez nove gradnje?

Tloris prostorov vaše hiše vam po dolgih letih ni več po godu, zato se odločite za spremembo. Marles poskrbi tudi za to. Poiščite tloris hiše na naši spletni strani, ki vam bojo v pomoč pri preurejanju prostorov, možne pa so seveda določene omejitve, saj se vsak tloris ne prilega vsem hišam oz. stanovanjem. Naši strokovnjaki bodo tloris montažne hiše zrisali tako, da bodo uspešno krmarili med vašimi željami in omejitvami vaše hiše, skupaj pa bomo izoblikovali nov, še bolj optimalen tloris hiše, ki bo poskrbel za še bolj učinkovito izrabo tudi najmanjšega kotička vaše hiše in s tem morda celo povečal uporabno površino vašega stanovanja ail vaše hiše.


Tlorisi hiš na naši spletni strani - za boljšo predstavo in še več idej

Na naši spletni strani si lahko podrobneje ogledate načrt za vsako hišo v naši ponudbi - od Montažne hiše, pritlične hiše, pasivne hiše, manjše hiše, energijsko varčne hiše, do lesene hiše ter vrstne in mediteranske hiše. Tako z danimi tlorisi dobite boljšo predstavo in več zamisli. Postopek gradnje ali preureditve montažne hiše pa zaradi podrobnejših vprašanj lahko steče hitreje in manj stresno. Pustite domišljiji prosto pot in naj bo tloris vaše hiše unikaten!


Marles | Tloris montažnih hiš - povezava do naše spletne strani: