Ugodne montažne hiše za kakovostno in srečno življenje

V podjetju Marles se že več kot 50 let ukvarjamo z gradnjo ugodnih montažnih hiš. V tem času smo z našimi strokovnjaki uspešno zgradili že več kot 27.000 individualnih objektov. Poceni montažne hiše so naše poslanstvo in ponosni smo, da nas poleg kakovosti odlikuje tudi cena, saj so naše hiše med najcenejšimi montažnimi hišami v Sloveniji.

NAJBOLJŠE MONTAŽNE HIŠE

Ugodne montažne hiše - upoštevamo vse vaše želje

Si tudi vi želite ugodno montažno hišo iz sanj? Pri Marlesu se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato poskrbimo, da so upoštevane vse vaše želje. V kolikor želite ugodno montažno hišo, je ena izmed možnosti pritlična montažna hiša. Na voljo so različne velikosti, tip gradnje in kar je najbolj pomembno, različne faz, do katere zgradimo hišo. V zadnjem času so zelo priljubljene montažne hiše na ključ, ki so takoj vseljive. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne ugodne montažne hiše, v kolikor ni primerne za vas, pa lahko ugodno montažno hišo oblikujemo tudi individualno, kjer bomo povsem upoštevali vaše potrebe in želje. Res je, da bo taka hiša stala malenkost več, a prepričani smo, da je naše podjetje med najcenejšimi ponudniki montažnih hiš.

Konstrukcijski sistemi montažnih hiš >>>

Moderne in poceni montažne hiše Marles

Ugodne montažne hiše Marles

Ugodne montažne hiše Marles s tradicijo in usmerjenostjo v prihodnost

Ugodne montažne hiše imajo pri našem podjetju dolgo tradicijo, zato imamo pomembno strateško vlogo kar zadeva razvoj gradnje ugodnih montažnih hiš. V zadnjem času se je skupaj s številom montažnih hiš povečalo tudi število ponudnikov le-te, a z gotovostjo lahko trdimo, da imamo med vsemi ponudniki montažnih hiš, pri našem podjetju najcenejše montažne hiše v Sloveniji. Ne glede na to, ali se odločite za nakup pritlične montažne hiše ali kakšnega večjega objekta, z našim znanjem, izkušnjami o razvoju in trženju montažnih hiš, bomo tudi vam pomagali do ugodne montažne hiše.