Tipski projekti hiš za vaš idealni dom


tipske hiše načrtiTipski projekti hiš
nam pomagajo pri načrtovanju svojega sanjskega doma. S pregledom tipskih načrtov za hišo lažje določimo stroške, obseg gradnje in gradbene faze tipske hiše. Tipska hiša je zgolj osnova, ki jo nato prilagodite po svojem okusu, željah in potrebah. V Marlesu imamo na vpogled številne tipske načrte, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Tam boste med tipskimi projekti hiš zagotovo našli tudi takšno, ki vam bo povšeči.

OGLEJTE SI ENEGA IZMED NAŠIH PROJEKTOV


Tipske hiše: načrti za raznolike gradnje

Marles tipska hiša je razvrščena v enega od naslednjih stilov: tradicionalen, moderen, unikaten in ekskluziven. V našem spletnem konfiguratorjem tako najprej izberete, kakšen stil vam ustreza. Nato izberete želeno stanovanjsko površino in okvirno ceno, pa tudi druge dejavnike, ki vplivajo na stroške gradnje hiše: tip strehe, fazo gradnje in konstrukcijo. Ko odkljukate vse, se vam odpre bogata izbira tipskih projektov hiš.

Za tipske hiše načrti še ne pomenijo tudi vaše končne hiše. Seveda jo bomo prilagodili vašim idejam in potrebam, da se boste počutili kar najbolj udobno. Vam pa tipski načrti za hišo omogočajo, da preverite oblikovano končno ceno in ceno na kvadratni meter. Prav tako tipski projekti hiš vsebujejo tloris, prereze in dodatno gradivo, ki vam pomaga pri odločitvi. Potem nam lahko pošljete povpraševanje in začeli bomo pot načrtovanj vašega novega doma.

tipski projekti hiš

VEČ O GRADNJI LESENIH HIŠ


Tipski projekti hiš in različne gradbene faze

Za zidane in lesene gradnje v Marles nudimo različne »pakete« gradenj. Paket S vključuje osnovne elemente z montažo, paket M zunaj dokončan objekt, paket L delni ključ, paket XL pa polni ključ.
Naj vam naše čudovite tipske hiše, načrti in druge informacije pomagajo do vaše idealne hiše. Preučite naše tipske projekte hiš ter načrtuje in gradite skupaj z Marlesom.