Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Lesene hiše: cenik in cena izdelave in gradnje lesenih vikend hiš z nizkimi stroški


Lesene hiše - cenik je navadno prva stvar, ki nas zanima, kadar se odločamo za gradnjo lesene hiše ali lesene vikend hiše. Vendar pa cena ne bi smela igrati ključno vlogo pri odločitvi za gradnjo lesene hiše, kajti najbolj pomembno je to, da je lesena hiša kakovostno izdelana in varna. Stroški gradnje lesene hiše so v splošnem nižji od stroškov, ki jih boste imeli s klasično gradnjo, les kot naraven material pa ponuja zelo veliko, predvsem pa zdravo in udobno bivalno klimo. V podjetju Marles, enem od glavnih in najbolj kakovostnih ponudnikov lesenih hiš na slovenskem trgu, imamo z izdelavo in gradnjo lesenih hiš in lesenih vikend hiš ogromno izkušenj. Cenik lesenih hiš je pri nas zelo ugoden. Cena lesene hiše in stroški, ki so povezani z izdelavo, so odvisni od nekaterih dejavnikov, kot je na primer velikost lesene hiše. Cenik je v vsakem primeru ugoden, cene pa konkurenčne. Obiščite nas ali pa nas kontaktirajte in skupaj bomo našli rešitev za izdelavo in gradnjo vaše nove lesene hiše.

OGLEJTE SI KATALOG MARLES HIŠ


Marles lesene hiše: kakovostna izdelava po ugodni ceni

Odločitev za gradnjo hiše je ena najbolj pomembnih odločitev v posameznikovem življenju, zato mora biti dobro premišljena. Če se odločate za lesene hiše, potem so Marles lesene hiše idealna rešitev za vas. Zakaj? Marles lesene hiše so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane in prilagojene različnim namenom, krajinskim in podnebnim razmeram. Vsi materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi lesenih hiš, naš sistem gradnje in tehnološki proces, so v skladu z mednarodnimi standardi.

Gradnja lesene hiše


Značilnost gradnje Marles lesenih hiš

Značilnost našega načina gradnje je gradnja oziroma izdelava lesenih hiš, ki poteka v zaprtih prostorih in v kontrolirani klimi. Prav zato je popolnoma neodvisna od vremena in zagotavlja možnost hitre vselitve. V naših hišah je bivalna klima prijetna in zdrava. Cenik naših lesenih hiš vam bomo z veseljem predstavili, če nas obiščete. Zagotavljamo vam, da boste z našo hišo veliko pridobili, dolgoročno pa veliko prihranili. Lesene hiše so odlično toplotno izolirane, zato bodo tudi stroški ogrevanja in ohlajanja hiše posledično nižji. Izdelava lesene hiše je pri nas zelo kakovostna, cena pa konkurenčna. Kontaktirajte nas, če vas zanima cenik Marles hiš.


Stroški gradnje lesene hiše v primerjavi s klasično gradnjo

Vsak, ki se odloča za gradnjo hiše ve, da so lahko stroški gradnje hiše zelo visoki. Ker hišo navadno gradimo le enkrat v življenju, cenik ne bi smel igrati ključne vloge pri tem. V Marlesu pa lahko dobite oboje - ugodno ceno oziroma nizke stroške gradnje in izredno kakovostno leseno hišo. Naši arhitekti snujejo vedno nove arhitekturne rešitve, ponujamo vam paleto hiš, ki so primerne za različno velike družine in so prilagojene različnim življenjskim navadam bodočih stanovalcem. Če se odločite za našo tipsko leseno hišo, bodo stroški gradnje nizki. Vašo novo leseno hišo pa lahko oblikujemo tudi po vaših željah in zahtevah. Stroški gradnje lesene hiše so v primerjavi s klasično gradnjo veliko nižji, lesene hiše pa ponujajo, poleg ugodnega cenika, tudi veliko drugih prednosti. Vsi gradbeni materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo lesenih hiš, na človeka pozitivno vplivajo in nudijo izredno zdravo in prijetno bivalno klimo. Pomembno pri tem pa je tudi, da so popolnoma neškodljivi za človeka in okolje. Zaradi energetske varčnosti pa zagotavljajo tudi velik prihranek energije in nižje stroške bivanja.

Lesena hiša


Lesene vikend hiše kot iz pravljice

Za vas izdelujemo različno velike lesene hiše, od večjih masivnih lesenih hiš in brunaric pa vse do prisrčnih lesenih vikend hiš. Pri izdelavi lesene vikend hiše, kakor tudi pri izdelavi in gradnji ostalih hiš, sledimo normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov, sodobnim prostorskim ureditvam ter evropskim normam, ki se navezujejo na tako gradnjo. Cenik naših lesenih hiš in manjših lesenih vikend hiš je pri nas zelo ugoden.