Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Zidana hiša ali montažna nizkoenergijska hiša na ključ?

Če ste v dvomih, kakšno hišo izbrati, zidano ali nizkoenergijsko montažno hišo na ključ, potem ste na pravem mestu. V podjetju Marles imamo dolgoletne izkušnje z gradnjo montažnih hiš na ključ. Zaupali so nam že mnogi. Zakaj nam ne bi zaupali še vi? Razlik med montažno gradnjo in zidano hišo je veliko. Gre za dva popolnoma različna postopka gradnje, ki pa nas pripeljeta do ene rešitve - nove hiše. V naših krajih še vedno prednjačijo klasične zidane hiše, ki predstavljajo varnost in stabilnost. Vendar postaja tudi montažna gradnja na ključ vse bolj priljubljena. Gradnja hiše na ključ nam prihrani veliko časa in denarja. Cena gradnje zidane hiše je dolgotrajnejša in cenovno večji finančni zalogaj. Če pa se boste odločili za nizkoenergijsko montažno hišo na ključ, bo cena hiše izredno ugodna in nižja od klasične zidane hiše. Prav tako pa bodo stroški bivanja v njej veliko nižji. Montažna hiša na ključ bo zgrajena in pripravljena, da se vselite vanjo v le nekaj mesecih, medtem ko je gradnja zidane hiše dolgotrajen in cenovno dražji proces. Za razliko od zidane hiše na ključ, se lahko v montažno hišo na ključ vselimo že nekaj mesecev po pridobitvi gradbenega dovoljenja.

zidana hiša na ključ

Nizkoenergijska zidana hiša

Razlike med zidano hišo na ključ in nizkoenergijsko montažno hišo

Razlika med zidano hišo na ključ in nizkoenergijsko montažno hišo je tudi v tem, da je montažna hiša sestavljena iz predhodno izdelanih elementov. Vnaprej pripravljeni elementi se sestavljajo v celoto. Gre za suhomontažno gradnjo, zato je takšna gradnja cenejša in hitrejša, za razliko od zidane hiše, kjer je potrebno čakati med posameznimi fazami gradnje. Ocenjuje se, da je cena montažne hiše za vsaj 15 % bolj ugodna kot gradnja klasične zidane hiše.

VAS ZANIMA GRADNJA LESENIH HIŠ?

Energijsko varčne, toplotno izolirane in cenovno ugodne montažne hiše na ključ

V podjetju Marles vam bomo izdelali visokokvalitetno in energijsko varčno ter okolju prijazno hišo na ključ, ki bo toplotno in zvočno dobro izolirana ter estetsko privlačna. Cena naših montažnih hiš je izredno ugodna, zato se za nakup odloča vse več ljudi.

Več o fazah gradnje hiš