Atrijske montažne hiše

Atrijske montažne hiše so hiše z manjšim vrtom oz. atrijem, ki nam omogoča sproščujoč razgled. Gradnja je hitra, čista in učinkovita. Vsi elementi so izdelani že v tovarni, na gradbišču oz. izbrani parceli pa se gotovi deli sestavijo v celoto. Ker so deli montažne hiše suhi, so dvomi o vlažnosti, gorljivosti ali premajhni izolaciji odveč. Ravno zaradi suhe gradnje so montažne hiše vseljive takoj - kot hiše na ključ. Gradnja atrijske hiše za seboj ne pušča nobenih ostankov materiala, orodja ali gradbenih naprav.

VEČ O PROTIPOŽARNI VARNOSTI HIŠ

Gradnja atrijskih montažnih hiš

Atrijske hiše so lahko zgrajene kot moderne hiše, stanovanjske pasivne hiše, manjše hiše, lesene hiše - tloris in tipski načrt za atrijsko montažno hišo si lahko ogledate na naši spletni strani.

Montaža lesene hiše pomeni manj obremenjevanja okolja, v primeru lesene montažne hiše pa je to še bolj ekološko. Les je zelo dober toplotni izolator, zato ga je v materialih, ki sestavljajo montažne hiše veliko. Ker pravimo, da les »diha«, omogoča bolj zdravo klimo, filtrira zrak in uravnava vlažnost. Majhne montažne hiše so tudi energijsko varčne, kar je zaradi vse višjih cen energentov pomembna prednost. Čeprav imajo montažne hiše lahko konstrukcijo, pa je le-ta odporna na potrese. Ker so stene na sploh tanjše kot stene grajene hiše, pridobimo nekaj m2 površine. Takšne hiše pa se morajo posebej paziti vdora vode oz. poplav.

NUDIMO TUDI ENERGIJSKO VARČNE HIŠE


Majhne montažne hiše - vikend hiše kot nalašč za vikend oddih

Majhne montažne hiše so kot nalašč primerne za počitniške ali vikend hiše. Takšne hiše so postavljene hitro, uporabne pa takoj. Zakaj si ne bi majhne montažne ali pritlične hišice privoščili tudi vi?

Moderne montažne hiše

Montažna hiša Marles