Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Včasih sploh ne opazite, da so najlepše novogradnje montažne hiše

Gotovo ste že slišali za Marles, največjega ponudnika montažnih hiš pri nas z bogato dolgoletno tradicijo. Marles je v svoji ponudbi zbral najbolj raznolike modele montažnih hiš, ki se od klasične gradnje po ničemer ne razlikujejo. Nasprotno, montažne hiše so v sodobnih izvedbah pravzaprav vse bolj energetsko in okoljsko učinkovite, v čemer pogosto prekašajo druge načine gradnje. V Marlesu smo skozi pet desetletij izdelave in prodaje montažnih hiš postali strokovnjaki za tovrstno gradnjo. Z uporabo najbolj kakovostnih materialov, premišljenimi oblikami in hitrimi procesi, ki zagotavljajo trajnost vašega doma, vam nudimo izjemno kakovostne montažne hiše. Prepričali smo že številne kupce iz Slovenije in tujine, ki so jih zapeljale naše montažne hiše. Za prvi vtis naj vas povabimo na našo spletno stran, kjer so pregledno predstavljeni vsi modeli naših hiš.

Montažne hiše cenik na ključ

Tudi v Sloveniji montažna gradnja vse bolj priljubljena

Vemo, da je montažna gradnja zelo priljubljena denimo v Združenih državah Amerike, medtem ko so bile pri nas prej bolj običajne druge metode gradnje. Z bolj globalnimi trendi na področju gradbeništva pa je tudi v Sloveniji montažna gradnja vse bolj pogosta. K njenemu širjenju botruje več dejstev, ki govorijo v pri tovrstni gradnji.  Večkrat je njena kakovost dejansko lahko boljša v primerjavi z nekaterimi klasičnimi metodami. Montažne hiše so zgrajene v okolju tovarne, na montažni liniji, kar pomeni, da je postopek gradnje pod intenzivnim nadzorom kakovosti. Vaša izbrana hiša je torej brez napak.

Več o montažni gradnji

Pri Marlesu cenik montažne hiše na ključ brez skritih stroškov

Morda vas skrbijo skriti stroški naročanja, a naj vas pomirimo: Marles vam vnaprej predstavi cenik montažne hiše na ključ. Že ob prvem pregledu naše spletne strani boste našli nekaj osnovnih cenovnih variant, s katerimi si lahko pridobite prvo predstavo o ceni. Vabimo vas, da se nam oglasite in dodelate svoj izbrani model hiše, po čemer vam bomo lahko podali natančno oceno cene. Pri nas ni skritih stroškov, saj vas pregledno in odkrito vodimo skozi vse faze naročila in izvedbe. Zaupajte naši kakovosti in preverjenim delovnim procesom, saj smo ponosni imetniki več certifikatov kakovosti, tudi iz tako zahtevnih držav kot sta Nemčija in Avstrija.

Gradnja montažne hiše

Gradnja montažne hiše je hitra in predvidljiva

Z Marlesom je gradnja montažne hiše končana v predvidenih rokih. Ni namreč zamud zaradi vremena ali dodatnih stroškov. Vsak gradbinec dobro ve, koliko preglavic z gradnjo lahko povzroči vreme. Če zunaj dežuje, sneži ali je megleno oziroma nevihtno, se bo mora gradnja ustaviti, dokler se razmere ne izboljšajo. Montažne hiše so večinoma zgrajene v zaprtih prostorih, kjer ni vremenskih vplivov. Tovrstne hiše so tako lahko pogosto zgrajene prej kot tradicionalne gradnje. Imamo tudi stroge postopke dela z našimi dobavitelji, ki so ravno tako kakor mi sami zavezani spoštovati dogovore in pogodbe, podpisane s končnimi strankami. Mi jamčimo za vas!

Več o gradnji montažne hiše

Smo med najbolj prepoznavnimi ponudniki montažnih hiš v Evropi

Marles je poznano ime med ponudniki montažnih hiš po vsej Evropi. Z uspešnim delom in prijaznim pristopom smo si pridobili številne partnerje in stranke po različnih državah. Na naši spletni strani najdete fotografije Marlesovih hiš, ki stojijo na Irskem, v Švici in drugje. Kaj je tisto, zaradi česar smo jih prepričali? Gotovo je prva kakovost naših, slovenskih materialov. Poleg tega izjemno natančno spoštujemo časovne in oblikovne dogovore, ki jih sklenemo s kupci. Vedno pa si tudi prizadevamo, da bi želje in zahteve naših strank v kar največji meri upoštevali. Tudi zato smo vedno pripravljeni poiskati individualne rešitve. Vabimo vas torej, da se nam čim prej oglasite preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali po telefonu. Veseli smo tudi, če se pri nas oglasite osebno na kakem od prodajnih mest ali sejmov, kjer si lahko naše izdelke ogledate v živo.