Med ponudniki montažnih hiš je Marles najstarejši in največji ponudnik

Med ponudniki montažnih hiš je Marles že več kot 50 let sinonim za najboljše in najcenejše montažne hiše. Hiše so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram. Predvsem pa so izdelane iz kakovostnih in naravnih gradbenih materialov, ki na človeka delujejo pozitivno, saj nudijo izredno zdravo in prijetno ozračje, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Izbrani gradbeni materiali pripomorejo tudi k energetski varčnosti, kar zagotavlja velik prihranek energije in nižje stroške bivanja. Gradnja montažne hiše poteka v zaprtih prostorih in v nadzorovanih klimatskih pogojih.


Montažne hiše odlikuje tudi ugodna cena, ki je v primerjavi s klasično zidano hišo lahko precej nižja. Ponudniki montažnih hišjo ponavadi oblikujejo glede na želje in zahteve kupca, obenem pa je cena montažne hiše odvisna tudi od izbire materialov. Prav tako je cena montažne hiše lahko višja, če želite imeti netipski načrt hiše ali če želite pri tipskem načrtu kaj spremeniti. Ne nazadnje pa na končen strošek vpliva tudi odločitev, ali bo montažna hiša zgrajena na ključ ali bo gradnja montažne hiše potekala po fazah.

PREVERITE UGODNE CENE MONTAŽNIH HIŠ!

Marles - ponudnik montažnih hiš


Gradnja montažne hiše po fazah se med ponudniki montažnih hiš razlikuje


Pomembna prednost montažne hiše je, da je vseljiva v nekaj mesecih, razloga za tako hitro gradnjo pa sta predvsem dva. Gradbeni elementi so predhodno izdelani v proizvodnih dvoranah, na gradbišču pa se le še sestavijo. Poleg tega so z izjemo postavitve betonske plošče vsi gradbeni posegi suhomontažni.


Gradnja montažne hiše poteka po točno predpisanih postopkih, sama opredelitev dela po posameznih fazah pa je med ponudniki montažnih hiš različna. Gradnja montažne hiše Marles po fazah je tako strnjena v naslednje pakete:

  • S - proizvodnja in montaža osnovnih elementov (vse stene, stropi in ostrešje);
  • M - navzven dokončan objekt;
  • L - delni ključ; in
  • XL - polni ključ.


Paketi sicer ne navajajo zemeljskih in gradbenih del. Tako kot številni drugi ponudniki montažnih hiš pa tudi v Marlesu radi za vas opravimo ta dela, če seveda to želite. S tem vas še dodatno razbremenimo skrbi za kakovostno in pravilno izvedbo klasičnih gradbenih del in za koordinacijo med posameznimi izvajalci.

Oglejte si tudi katalog Marles hiš >>>


Obiščite našo spletno stran www.marles.com in se prepričajte, zakaj je med številnimi ponudniki montažnih hiš Marles gradnja hiše po fazah najboljša in cenovno najugodnejša.

Vabljeni!
Montažna hiša cena