Gradnja hiše - kakovostna, hitra in okolju prijazna


Podjetje Marles d.o.o. ima bogato tradicijo izdelovanja lesenih objektov, saj se že več kot 50 let ukvarja z gradnjo hiš, od atrijskih in večnadstropnih individulanih objektov, do vrtcev ter šol. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, zato poizkušamo uresničiti njihove sanje in ustvarjati kakovostne in tehnično dovršene objekte, v katerih se boste počutili srečno, varno in udobno. Z dolgoletnimi izkušnjami smo dosegli vrh, saj smo vodilni ponudnik izvirnih rešitev pri gradnji lesenih objektov v Evropi, na kar smo izjemno ponosni in nas navdihuje, da se še naprej trudimo in ustvarjamo za vas. Poleg kakovostne gradnje našim strankam ponujamo tudi ugodno ceno gradnje hiš oz. različnih objektov ter zagotavljamo ekološko gradnjo, kar pomeni da so materiali za gradnjo hiše okolju prijazni, obenem pa privarčujemo pri stroških gradnje hiše. Sledimo normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje in požarne zaščite zato verjamemo, da smo pravi naslov za vas.

KAKO DO MARLES HIŠE?


Gradnja hiše v Marlesu - sinonim za montažne hiše

Podjetje Marles je izjemno priznano podjetje tako v Sloveniji kot širše in je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov. Naša 50-letna tradicija pri gradnji hiši se ponaša z več kot 27.000-imi individualnimi objekti in več kot 380-imi vrtci in šolami. Ponosni smo, da imamo pomembno strateško vlogo na področju razvoja montažnih hiš, saj posedujemo ogromno znanja, izkušenj o razvoju in proizvodnji ter trženju montažnih hiš. Pri gradnji objektov sodelujemo z raziskovalnimi insituacijami ter s poslovnimi partnerji, vse v želji po neprestanem napredku, da bi vam ponudili še več. Naše vrednote so zanesljivost, zaupanje, inovativnost, prilagodljivost in odgovornost in z veseljem jih prenašamo tako na naše delavce, kot tudi stranke. Zagotavljamo izjemno kakovost gradnje, obenem pa za vse hiše v naši ponudbi nudimo izjemno ugodno ceno, ki vas bo navdušila. Zagotovite topel in varen dom sebi ter vašim najdražjim.

Kvaliteten material za gradnjo hišeGradnja hiše cena


Gradnja hiše - tipska ali individualna, prilagojena vašim željam

Vse Marlesove hiše so sodobno zasnove ter vrhunsko izdelane in prilagojene različnimim podnebjem in namenom. Materiali za gradnjo hiš, so kakovostni in v skladu z mednarodnimi standardi, ki jih redno kontrolirajo neodvisni strokovnjaki. Pomembna last Marlesove gradnje hiš je, da poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi, kar pomeni, da se odvija ne glede na vremenske pogoje in zagotavlja hitro, kakovostno in učinkovito gradnjo. Takšna gradnja objektov našim strankam omogoča hitro vselitev, v hiši pa je prijetna in zdrava bivalna klima, ki bo pripomogla k udobnemu in brezskrbnemu bivanju. Izbirate lahko med tipskimi, katerih načrti so že narisani, so racionalno zasnovane, v hiši pa je idealno izkoriščen prav vsak prostor, lahko pa vašo hišo oblikujemo povsem individualno, kjer predvsem upoštevamo vaše predloge, želje in ideje ter tako poskrbimo, da dobite vašo sanjski dom. Ne glede na izbiro, smo prepričani, da vas bo naše delo navdušilo in se boste vračali k nam.


Ugodna cena gradnje hiše v Marlesu

V podjetju Marles nudimo pestro izbiro različnih invidualnih objektov, od pritličnih oz. atrijskih hiš do večnadstropnih objektov. Poleg kakovostne gradnje hiš v podjetju nudimo strankam prijazno ceno, ki je dostopna vsem in tako omogoči, da ima lahko vsak doma svojo sanjsko hišo. Snujemo vedno nove arhitekturne rešitve, ponujamo hiše, ki so primerne za različno velike družine ter prilagojene različnim življenjskim navadam. Ponosni smo, da je naša gradnja ekološka, obenem pa naša gradnja hiš zagotavlja energetsko varčnost, kar pomeni velik prihranek energije, stroški pa so nižji. Gradnja hiše je zapletenen proces, predvsem pa pomembna odločitev v življenju vsakega posameznika, zato je pomembno, da se pravilno odločite. Kontaktirajte nas po telefonu ali emailu oz. se oglasite osebno v našem podjetju in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri vaše sanjske hiše.

VEČ O STROŠKIH PRI GRADNJI HIŠE