Stroški gradnje hiše in načrtovanje novega doma


Stroški gradnje hiše se lahko povzpnejo v višave, če jih skrbno ne načrtujemo. Treba je izbrati izkušenega in odgovornega partnerja podjetje Marles to zagotovo je. Če se odločate za gradnjo lesene hiše, boste z nami dobili zanesljivost, inovativnost, svetovanje in neprimerljivo udobnost bivanja. Smo vodilni ponudnik izvirnih rešitev za gradnjo sodobnih lesenih objektov v Evropi. Cena izgradnje hiše bo konkurenčna in znana vnaprej, poleg tega pa boste z nami dobili najboljšo kvaliteto.


Gradnja lesene hiše: načrtovanje stroškovnika


Stroški gradnje hiše so za laike lahko povsem nepredstavljivi, zato vam na začetku svetujemo, da si na naši spletni strani ogledate nekaj tipskih projektov hiš. V naši ponudbi so tradicionalne, moderne, ekskuzivne in povsem unikatne hiše. V konfiguratorju za ceno izgradnje hiše si izberete želeni stil hiše, stanovanjsko površino in prilagodite okvirno ceno. Nadalje izberete še tip strehe, fazo gradnje (gradnja hiše po frazah) in konstrukcijo. Ogledali si boste lahko tipske hiše in njihove cene. Gradnja hiše po frazah je sledeča: lahko gre za osnovne elemente z montažo, zunaj dokončan objekt, delni ključ ali polni ključ. Od tega, in drugih naštetih dejavnikov, so odvisni dejanski stroški gradnje hiše.

Gradnja lesene hišeStroški gradnje hiše


Stroški gradnje hiše in stroški bivanja


Gradnja lesene hiše je načeloma cenejša kot gradnja zidane hiše, prav tako pa je hitrejša. Lesene gradnje so danes zelo priljubljene, pa tudi zelo ekološke, prijazne do okolja. Omogočajo visoko kvaliteto in nizke stroške bivanja. Pri gradnji lesenih hiš v Marlesu upoštevamo mednarodne standarde in stremimo k energetski varčnosti. Ko razmišljamo o stroških gradnje hiše, je treba torej nujno pomisliti tudi na to, kako visoki bodo stroški bivanja dolgoročno.

PREVERITE TUDI MONTAŽNE HIŠEČe želite realno oceno stroškov gradnje lesene hiše se le obrnite na nas in skupaj bomo načrtovali vaš novi dom. Vrhunska kvaliteta pri nas ni vprašljiva, prav tako pa predanost prav vsaki stranki.