Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Lesene hiše Marles - sinonim za kakovostno bivanje

Naše podjetje Marles je najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih lesenih hiš. V naši spletni ponudbi je na voljo cenik lesenih hiš, kjer lahko najdete hišo, ki bo ustrezala vašim željam in ki vam bo nudila varnost, srečo in kakovost bivanja. Idelava lesene hiše še nikoli ni bila bolj enostavna. Obiščite našo spletno stran in izbero svojo hišo.

Lesene hiše so cenejše in okolju prijaznejše kot zidane hišeMontažna lesena hiša Marles

Lesene montažne hiše so v zadnjem času tudi v Sloveniji v velikem razcvetu. Cena lesene hiše je v primerjavi z zidanimi manjša, obenem pa je gradnja lesenih hiš hitrejša, saj takšne hiše sestavljajo iz vnaprej narejenih delov na mestu, kjer bo hiša stala, hiše pa so okolju prijazne, saj je poraba energije minimalna, odpadkov je manj, ne gre pa zanemariti tudi dejstva, da so lesene hiše narejene iz ekoloških materialov in v skladu z mednarodnimi standardi.

Klik na cenik lesenih hiš in sanjska hiša je lahko vaša

Cena lesene hiše je odvisna od več dejavnikot kot so: stil hiše, stanovanjska površina, tip strehe in faza gradnje, kar je lepo vidno na ceniku lesenih hiš na naši spletni strani. Z nekaj kliki po ceniku lesenih hiš lahko tako najdete idealno leseno hišo za vas, obenem pa takoj veste, koliko boste plačali za izdelavo lesene hiše. Mi bomo poskrbeli, da boste vašo montažno hišo kar najhitreje dobili, saj je za gradnjo lesenih hiš značilno, da poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi in tako ni pogojena s slabim vremenom.

Naše podjetje uresničuje sanje in ustvarja lesene hiše, ki nudijo kakovosten način bivanja v povezavi z udobjem. Tudi vam lahko uresničimo vaše sanje. Obiščite našo spletno stran in si na ceniku lesenih hiš izberite hišo, ki ste si jo vedno želeli. Hišo lahko izdelamo tudi povsem po vaših željah in potrebah. Naročite vašo sanjsko hišo tudi vi!

Montažna hiša Marles