Načrti za tipske hiše v podjetju Marles


Se tudi vi soočate z gradnjo nove hiše, pa ne veste kje najti načrt za hišo, ki bo prilagojena vašim željam in potrebam? Nova gradnja hiše je za vsakega posameznika hkrati prijetno in vznemirljivo, žal pa velikokrat tudi naporno in stresno obdobje, zato vam v podjetju Marles z gradnjo tipskih hiš in načrti zanje proces gradnje hiše olajšamo! V podjetju Marles vam ponujamo tipske načrte hiš, ki vam zagotavljajo veliko mero udobja in funkcionalnosti.


Tipske hiše cenaTipski načrti hiš so kvalitetni, hiše pa so tako obstojne in trajne


Hiše, zgrajene po tipskem načrtu so nadvse kvalitetne. Hkrati so okolju prijazne, saj so narejene iz lesa. Les pred gradnjo seveda ustrezno obdelamo, tako da je odporen na vlago ter lesne škodljivce in druge vplive, ki bi lesu lahko skrajšali življenjsko dobo.


Tipske hiše so grajene iz lesa, les pa je naravni izolator. Tipske hiše, oblikovane po naših načrtih bodo tako odlično zvočno in toplotno izolirane - poleti bodo v prostorih zadrževale hlad, pozimi pa boste prihranili na ogrevanju.


Izrisan tipski načrt za hišo pripomore k kvalitetnejši gradnji


Ne veste kako do lastne tipske hiše kar najhitreje in tudi precej ugodno? V podjetju Marles vam ponujamo strokovno svetovanje pred pričetkom gradnje tipske hiše. S strokovnjaki, ki vas bodo pričakali se lahko pogovorite o vseh vprašanjih, ki se vam pred odločitvijo za lastno tipsko montažno hišo še porajajo. Prijazni prodajalci vam bodo svetovali tudi o primernosti parcele za postavitev tipske hiše ali o primernosti načrta za tip izbrane parcele. Ker pa je za uspešno izvedbo in gradnjo še tako lepo zamišljenega objekta potrebna tudi natančna, koordinirana in strokovna izdelava vseh potrebnih projektov in načrtov, ki le-te sestavljajo, vam v podjetju Marles v sklopu arhitekturnega biroja ponujamo izdelavo načrta za vaš tipski projekt hiše, s katerim bo gradnja hiše enostavnejša in kakovostnejša, vi pa boste o tipski hiši pridobili realno predstavo in se lahko odločali o morebitnih spremembah.

Cena montažne hiše: https://www.vsi.si/marles/cena-montazne-hise

GRADNJA HIŠE NA KLJUČ

UNIKATNE TISPKE HIŠE

Tipski načrti za hišo projekt