Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Kako zgraditi hišo in pri tem čimveč prihraniti?

Kako zgraditi hišo in minimalizirati stroške gradnje hiše, je gotovo vprašanje, ki si ga zastavlja izredno veliko investitorjev. Stroški gradnje hiše so pač visoki, zato se številni odločajo za gradnjo hiše po fazah. Naš odgovor na vprašanje, kako zgraditi hišo najbolj učinkovito, je izdelava lesene hiše. Lesene hiše imajo to prednost, da so lahke in jih je mogoče tako ali drugače transportirati. S tem se izognemo temu, da bi hišo izdelali na licu mesta, kjer bo hiša tudi stala. Cena izgradnje hiše je tako lahko nižja, saj so stroški gradnje hiše nižji, če lahko hišo izdelamo oziroma pripravimo v delavnici. Naš odgovor na vprašanje kako zgraditi hišo, je enostaven: montažno.

Kako zgraditi hišo na najenostavnejši način


Številni investitorji se sprašujejo, kako zgraditi hišo na najenostavnejši način. Stroški gradnje lesene hišeso namreč nižji, če lahko delovne operacije poenostavimo. Montažni sistem gradnje hiše po fazah pa omogoča prav to: če hišo izdelamo v delavnici, kjer so na voljo idealni pogoji (na razpolago je ves material in delovna sila, ki lahko deluje optimalno), so stroški gradnje hiše najnižji in seveda je tudi cena izgradnje hiše za investitorja s tem lahko najnižja.

VEČ O LESENIH HIŠAH

Stroški gradnje hiše - med njih sodi tudi čas

Številni investitorji prodajo staro nepremičnino, da bi postavili novo. Ker se morajo pogosto takoj po prodaji izseliti, čas gradnje pogosto pomeni dodaten strošek najemnine, dokler nova hiša ni pripravljena na vselitev. Ta strošek je torej lahko prav tako dodaten strošek gradnje hiše. In montažna gradnja je tudi odgovor na vprašanje, kako zgraditi hišo najhitreje.

Stroški gradnje lesene hiše Kako zgraditi hišo in kakšni so stroški gradnje