Gradnja hiše na ključ prava izbira za vse, ki bi se radi kar najhitreje vselili

Gradnja hiše na ključ je odločitev, ki vam lahko prihrani ogromno časa, pa tudi denarja. Vaša hiša na ključ, naj bo ta v mestu Ljubljana ali drugod po Sloveniji, bo tako pripravljena na vselitev v samo nekaj mesecih, vam pa bo prihranjen tudi ves stres, ki bi ga doživljali ob dolgotrajnem usklajevanju gradbenega procesa.

Montažna gradnja na ključ postaja tudi v Sloveniji vse bolj priljubljena, še zlasti je v porastu pasivna izgradnja. Med prednostmi, ki jih prinašajo pasivne hiše na ključ, je za mnoge na prvem mestu hitrost gradnje. Za razliko od zidane hiše na ključ gradnja pasivne hiše na ključ omogoča, da se lahko v montažno hišo vselimo v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Zidana hiša na ključ je od pasivne dražja za vsaj petnajst odstotkov.

POSKRBIMO TUDI ZA POPLAVNO VARNOST VAŠE HIŠE


Kaj pravzaprav pomeni gradnja hiše na ključ?

Izgradnja hiše na ključ pomeni, da bo hiša po dokončanem delu že pripravljena na vselitev. To pomeni, da je hiša zunaj gotova, v notranjosti so postavljene vse predelne stene, izdelani vsi betonski tlaki, talne in stenske obloge vključno s keramiko, parketi in slikopleskarskimi deli, napeljane so vse strojne in elektro inštalacije. Hiša na ključ vsebuje seveda tudi stavbno pohištvo, torej okna, vhodna vrata, notranja vrata, notranje stopnice, vključena so tudi senčila, ograje, zunanje in notranje police. Zunanja ureditev, notranja oprema in svetila praviloma niso vključena v ceno hiše.

gradnja hiše na ključhiša na ključ ljubljana

Gradnja hiše na ključ zajema vsa dela od temeljne plošče dalje do praktično vaše vselitve. Gradnja traja 4-5mesecev od pričetka gradnje - odvisno od zahtevnosti objekta in vgrajenih materialov.

Hiša na ključ - Ljubljana in vsa ostala mesta po Sloveniji

Ali bi radi živeli v Ljubljani in vas zanima hiša na ključ? Ljubljana sicer nudi najdražje nepremičnine, izgradnja hiše na ključ pri tem ni nobena izjema, vendar je tega vredna, če boste zaradi tega živeli v tem očarljivem mestu. Nikar ne odlašajte in še danes obiščite Marles, kjer vas čaka vaša sanjska hiša na ključ. Ljubljana, Maribor, Celje so le nekatera mesta, kjer lahko vidite naše hiše

IZDELAVA NAČRTOV ZA HIŠE

0
 Advanced issue found