Gradnja hiše na ključ


Gradnja hiše na ključ pomeni, da kupite končano hišo in se vanjo vselite takoj. Hiša na ključ ima urejeno zunanjo okolico, manjka zgolj notranja oprema. Takšna gradnja hiše je najdražja.

cena gradnje montažne hiše


Kako zgraditi hišo, ki bo energetsko varčna in udobna?


Investicija za gradnjo hiše, stroški gradnje in rok vselitve so odvisni od načina, materiala in vrste gradnje, vse skupaj pa bo sorazmerno dražje, če se vam z vselitvijo mudi. Odločitev kako zgraditi hišo je ključna za izračun končne cene. Dolgoročno ugodnejša rešitev - v primerjavi z nakupom - je gradnja hiše. Cena hiše bo odvisna predvsem od vaših zahtev in načina gradnje hiše. Stroški začetne investicije v energetsko varčno hišo bodo višji, a se vam bodo že v nekaj letih obrestovali.


Kakšna je najcenejša hiša?


gradnja in cena montažne hišeNajcenejša gradnja hiše je takšna, pri kateri aktivno sodelujete sami in kjer se vam z gradnjo hiše ne mudi. Izberite si najcenejšo gradnjo hiše in se lotite gradnje hiše po fazah.
Gradnja hiše po fazah omogoča, da so končni stroški gradnje hiše porazdeljeni na daljše časovno obdobje, ob predpostavki, da se vam z gradnjo ne mudi. V skladu z vašimi finančnimi zmožnostmi napreduje tudi gradnja hiše. Stroški se bodo sorazmerno znižali, če boste karkoli postorili sami. Gradnja hiše je lahko zelo zabavna, če ste spretni in iznajdljivi. Vas veseli gradnja hiše? Cena projekta bo odvisna tudi od vaše spretnosti in iznajdljivosti.


Montažne hiše - kakovostno in sodobno


Montažna gradnja hiše: stroški so v primerjavi s klasično gradnjo okoli 15 % nižji. Glavna prednost montažne gradnje je, da je celotna investicija znana v naprej in ni kasnejših stroškovnih presenečenj. Izberete lahko montažne hiše nižjega ali višjega cenovnega razreda, prav tako pa lahko izbirate gradbeno fazo, do katere bo izvedena gradnja hiše. Stroški postavitve bodo najnižji pozimi, saj so cene montažnih hiš najbolj ugodne v zimskem času. Več informacij na: www.marles.com.