Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Mansardne hiše na ključ Marles so odlična odločitev

Mansardne hiše na ključ so kot vse Marlesove hiše sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram. Celoten Marlesov sistem gradnje in tehnološki proces je v skladu z mednarodnimi standardi, mansardne hiše Marles pa imajo zaradi načina gradnje v zaprtih prostorih prijetno in zdravo bivalno klimo. Cena montažne hiše je konkurenčna, izvedba pa strokovna, hitra in vrhunske kvalitete.

Mansardne hiše

Cena montažne mansardne hiše

Mansardne hiše so enodružinske hiše z odličnim načinom izkoristka prostora in s svojo potencialno nižjo kvadraturo prostorov prinašajo tudi nižjo ceno montažne hiše. Če se odločite za izdelavo montažne hiše na ključ, boste prihranili tudi na času, saj vam bomo celotno izvedbo vseh gradbenih in zaključnih notranjih del izvedli mi, vi pa boste poskrbeli samo še za notranjo opremo prostorov in za vselitev v nov dom. Marles pri zagotavljanju kakovosti skrbi za najvišjo raven. Poleg notranjih kontrol redno kontrolo proizvodnje izvajajo tudi neodvisni strokovnjaki mednarodno priznanih insitucij, ki jim zaradi izpolnjevanja mednarodno primerljivih zahtev glede kakovosti, podeljujejo certifikate o skladnosti in znake kakovosti. Razlogov, zakaj se odločiti za Marles mansardne hiše na ključ pa je še ogromno.

Več o pritličnih hišah >>>

Cena montažne hiše Marles je ugodna

Prednosti omenjenega načina gradnje so številne, saj se celotna gradnja pasivne hiše ali montažne hiše na ključ izvede z enim partnerjem, ki s svojimi strokovnjaki skrbi za nadzor in kvaliteto vseh del na objektu in za njegovo izvedbo tudi jamči. Pri vseh faza gradnje ste deležni najugodnejše cene montažne hiše, ki je posledica ugodnih nabavnih pogojev, ki jih dosega Marles kot največji slovenski proizvajalec montažnih objektov. Deležni ste enakega načina in kakovostne gradnje kot Marlesovi kupci v Nemčiji, Švici, Avstriji in Franciji, saj je Marles nosilec najpomembnejših mednarodnih certifikatov kakovosti. Vaš objekt bo zaradi dolge in bogate tradicije naše blagovne znamke tudi na dolgi rok ohranjal tržno vrednost, poleg tega bo gradnja pasivne hiše ali mansardne hiše kontinuirana, zato bo projekt izveden hitro, cena pa bo za minimalno obdobje 12 mesecev nespremenljiva, kar pomeni, da tveganje zviševanja cen materialov, storitev in energentov prevzema Marles.

Montažna hiša na ključ