Montažne hiše Marles - tipske ali povsem individualne

Podjetje Marles je pionir na področju montažne gradnje v Sloveniji, saj se s to dejavnostjo ukvarjamo že več kot pol stoletja. Po 50 letih izkušenj, razvoja, preizkušanja, izboljšav in upoštevanja predlogov ter želja strank lahko z mirno vestjo trdimo, da spadajo montažne hiše Marles med najlepše hiše v Sloveniji. Ponudba različnih stilov in modelov montažnih hiš je zares pestra, zato lahko vsakdo najde svojo sanjsko hišo. O tem se lahko prepričate v katalogu montažnih hiš Marles ali na naši spletni strani. Med najbolj iskane v zadnjem času spadajo atrijske montažne hiše na ključ in moderne lesene hiše, ki združujejo naraven videz s sodobno gradbeno tehnologijo.

OGLEJTE SI NAŠA PRIZNANJA NA PODROČJU GRADNJE HIŠ

Montažne hiše - ugodno in kvalitetno izdelane

Hiša predstavlja pomemben življenjski projekt in kar precejšen finančni zalogaj. Tega se v podjetju Marles dobro zavedamo, zato želimo strankam ponuditi izredno kvalitetne montažne hiše Marles za dostopno ceno. Montažne hiše za ugodno ceno so zgrajene po najsodobnejših standardih in omogočajo občutno varčevanje z energijo (t.i. pasivne montažne hiše). To pomeni, da boste veliko prihranili tudi na daljši rok, saj bodo izdatki za ogrevanje nižji. Pri gradnji montažnih hiš Marles uporabljamo zdravju neškodljive materiale, ki poskrbijo za zdravo in prijetno bivanje v montažni hiši. Ugoden nakup nizkoenergijske montažne hiše Marles spodbuja tudi Slovenski okoljski sklad, ki vam omogoča pridobitev nepovratnih finančnih sredstev. Odločite se lahko za tipske oz. standardizirane hiše, lahko jih nekoliko prilagodite svojim željam, lahko pa se odločite tudi za povsem unikatno montažno hišo Marles, izdelano po vaših arhitekturnih rešitvah. V tem primeru je cena odvisna predvsem od zahtevnosti izvedbe in uporabljenih materialov, kljub temu pa vam tudi unikatne montažne hiše nudimo zelo ugodno.

Moderne lesene hiše

Moderne lesene hiše predstavljajo simbiozo med prijetnim naravnim videzom in najnovejšimi tehnološkimi dosežki na področju gradnje, ki se skrivajo v notranjosti zidov moderne lesene hiše. Tudi lesene montažne hiše nudimo po ugodni ceni, saj poskušamo zmanjšati vse nepotrebne stroške, ne da bi pri tem trpela kvaliteta. Ugodne montažne hiše po ugodnem ceniku se odlično vklapljajo v slovensko okolje, hkrati pa nudijo prijetno bivalno klimo za stanujoče. Obiščite našo spletno strani in si oglejte raznovrstne modele modernih lesenih hiš Marles.

Montažne hiše MarlesMontažne hiše ugodno