Lesene gradnje  lepe, prijetne, večne


lesene gradnjeLesene gradnje so zopet v porastu in prav je tako. Les je izvrsten material, ki omogoča kvalitetno bivanje in tudi zelo lep videz, ki je lahko zelo rustikalen ali pa povsem moderen. Gradnja lesene hiše pa je tudi najhitrejša in najcenejša, celo bolj ugodna kot klasična zidana hiša. Lesene gradnje imajo veliko prednosti, med drugim tudi to, da so protipožarno in potresno bolj varne. Les je odlična izbira za manjše hiše in vikende, prav tako pa ze velike, masivne in družinske hiše ter druge objekte.


Vrhunska gradnja lesene hiše


gradnja lesene hišeMarles je pravi specialist in ima že za več kot pol stoletja izkušenj. Smo vaš zvesti partner za lesene gradnje in vse druge projekte, z nami dobite izkušenega, odgovornega in visoko kvalitetnega izvajalca. Gradnja lesene hiše je prijazna do okolja in do prebivalcev. Poleg tega je tudi cena gradnje lesene hiše lahko zelo ugodna. Lesene gradnje  nudijo zdravo bivalno klimo, udobje in tudi visoko kvaliteto bivanja. Pri Marlesu delamo po najvišjih mednarodnih standardih in zagotavljamo vrhunske materiale. Tudi gradnja lesene hiše iz brun nam ni neznanka. Skrbimo za okolje in za energetsko varčnost, ter tudi za nizke stroške bivanja. Cena gradnje lesene hiše se tako izplača tudi na dolgi rok.


Montažne hiše za varnost in udobje


Marles je najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov. Že več kot 50 let smo sinonim za montažne hiše, ki so sodobno zasnovane in izdelane vrhunsko. Gradnja lesene hiše (iz brun ali drugega materiala) poteka v zaprtih prostorih in v kontrolirani klimi. Zagotavljamo, da je za gradnjo lesene hiše cena nižja, izdelava pa hitrejša.

 

VEČ O EKO HIŠAHNa voljo so tudi tipski projekti hiš, s katerimi bodo stroški gradnje hiše lažje predstavljivi, načrtovanje pa bolj enostavno. Naše tipske hiše lesene gradnje so racionalno zasnovane in primerne za različne življanjske navade in družine. Izdelujemo tudi gradnjo na ključ in kupcem ponujamo celostne rešitve.


Lesene gradnje prihodnosti


Trendom ne sledimo, ampak jih postavljamo. Naše vrednote so zanesljivost, zaupanje, inovativnost, prilagodljivost in odgovornost. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://www.marles.com/hise/

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
lesene gradnje, gradnja lesene hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA