Ugoden cenik lesenih hiš v podjetju Marles

Masivne lesene hiše cenikPreden se odločimo za izdelavo lesene hiše nas seveda zanimajo cene v ceniku proizvajalca, pri katerem leseno hišo naročimo. V podjetju Marles se lahko pohvalimo z ugodnim cenikom lesenih hiš, ki pa ne kompromitira kvalitete gradnje in kakovosti materialov, ki jih pri gradnji lesene hiše uporabimo. Cenik lesenih hiš si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. V podjetju Marles hiše gradimo iz naravi prijaznega materiala - lesa. Les, ki ga pri gradnji uporabljamo je kvaliteten, cenik lesene hiše pa kljub temu ostaja nizek. Les pred gradnjo ustrezno obdelamo in ga zaščitimo pred propadanjem in lesnimi škodljivci, tako pa tudi povečamo življenjsko dobo lesene hiše. Ker je les naravni material, bo lesena hiša odličen izolator, kar se bo poznalo tudi na ceniku ogrevanja lesene hiše pozimi, saj bo hiša odlično ohranjala toploto. V poletnih mesecih bodo prostori kljub poletni vročini ostajali prijetno hladni, in primerni za druženje.


Cenik različnih tipov lesenih hiš si lahko ogledate na spletni strani


V našem podjetju lahko naročite različne tipe hiš. Odločite se lahko za stanovanjske masivne lesene hiše, vikend lesene hiše pa tudi za masivne brunarice izdelane iz lesa. Vse cene različnih tipov hiš lahko najdete na naši spletni strani v ceniku hiš. Seveda pa nas za cenik lesenih hiš lahko povprašate tudi po e-pošti.


O cenah lesenih hiš se lahko pogovorimo tudi v naši poslovalnici


Pred odločitvijo o gradnji lesene hiše, vas vabimo, da se oglasite v naši poslovalnici, kjer se lahko z nami pogovorite o sami izdelavi lesene hiše. Svetovali vam bomo o primernosti parcele, kjer želite leseno hišo postaviti ter vam pomagali pri izdelavi detajlnega načrta lesene hiše. Seveda nas lahko povprašate tudi cenah lesenih hiš, s ponosom vam jih bomo pokazali.

IZDELAVA LESENE HIŠE

TRADICIONALNE LESENE HIŠE

Lesene hiše cenik Marles