Gradnja lesenih hiš tradicija in sodobnost v enem


lesena gradnja hišeGradnja lesenih hiš je najhitrejša in najcenejša. S tega vidika je celo bolj ugodna kot klasična zidana hiša. Lesena gradnja hiše ima zares veliko prednosti, med drugim tudi to, da so takšne gradnje celo potresno in protipožarno bolj varne. Les je velikokrat izbira za manjše hiše in vikende, a je izvrstna lahko tudi velika gradnja masivne lesene hiše. Marles je pravi specialist in vaš zvesti partner za vse projekte, z nami dobite izkušenega, odgovornega in visoko kvalitetnega izvajalca, ki je navdušil že številne stranke.


Lesena gradnja hiše visoko ekološka odločitev


Gradnja lesenih hiš je prijazna do ljudi in okolja. Lesena gradnja hiše nudi zdravo bivalno klimo, udobje in visoko kvaliteto. Prav tako je prijetnega videza. Marles dela po visokih mednarodnih standardih in pri vsaki gradnji zagotavlja odlične materiale. Skrbimo za okolje in za energetsko varčnost, prav tako za nizke stroške bivanja. Cene gradnje lesene hiše se tako resnično izplačajo tudi na dolgi rok.


Vrhunska gradnja lesenih hiš


Marles je najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov. Že več kot 50 let smo sinonim za montažne hiše, ki so sodobno zasnovane in izdelane vrhunsko. Gradnja lesenih hiš poteka v zaprtih prostorih in v kontrolirani klimi, tako da je neodvisna od vremena. Cene gradnje lesene hiše so nižje, izdelava pa hitrejša.

HIŠA NA KLJUČNa voljo so vam tudi tipski projekti hiš, s katerimi bodo stroški gradnje hiše lažje predstavljivi, načrtovanje pa bolj enostavno. Naše tipske hiše so racionalno zasnovane in primerne za različne življanjske navade in družine. Izdelujemo tudi gradnjo na ključ in kupcem ponujamo celostne rešitve. Z nami bo gradnja lesenih hiš na najvišjem nivoju.


gradnja lesenih hišLesena gradnja hiše danes zelo priljubljena


Najsi gre za majhno hiško, vikend ali pa za gradnjo masivne lesene hiše, naše vrednote so zanesljivost, zaupanje, inovativnost, prilagodljivost in odgovornost. Zagotavljamo čarobnost tradicije in jo združujemo s sodobnimi pristopi. Z nami bo gradnja lesene hiše, cena in načrtovanje na mestu. Preberite več tukaj: http://www.marles.com/hise/tehnicne-vsebine/faze-gradnje-in-paketi/faze-gradnje-in-paketi-izvedbe