Prodaja hiš – montažne hiše iz lesa med najbolj priljubljenimi

V današnjih časih je na področju prodaje hiš vse več zanimanja za nizkoenergijske montažne hiše. Nakup montažne hiše prinaša ugodne stroške gradnje hiše, hitro in kakovostno gradnjo iz naravnih gradbenih materialov ter prilagodljivost željam kupcev. Moderne montažne hiše so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram. Izdelane so iz kakovostnih in naravnih gradbenih materialov, ki delujejo na človeka pozitivno in nudijo izredno zdravo ter prijetno klimo, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Izbrani gradbeni materiali pripomorejo tudi k energetski varčnosti, kar zagotavlja velik prihranek energije in nižje stroške udobnega bivanja.

Moderne montažne hiše iz lesa izpolnjujejo vse zahteve po inovativni, ekološki in ekonomični gradnji. Les je odličen toplotni in zvočni izolator. Njegove gradbeno-fizikalne lastnosti so zagotovo na prvem mestu med prednostmi takšnih objektov, saj omogočajo znaten prihranek energije za ogrevanje prostorov. Prednost lesa pa je tudi v tem, da diha ter tako omogoča vpijanje in oddajanje vlage iz prostora.

Stroški gradnje hiše

Moderne montažne lesene hiše so požarno varne in imajo visoko stopnjo potresne varnosti. Teža moderne lesene hiše je namreč precej manjša od teže klasično zidane hiše, zato je tudi horizontalna potresna sila na objekt manjša. Lesena hiša se bolj elastično odzove na tresenje tal, kar preprečuje mehanske poškodbe lesa. V prid odločitvi za nakup hiše iz lesa pa govori tudi dejstvo, da je ob rednem vzdrževanju njena minimalna življenjska doba več kot 100 let.

Prodaja hiš vključuje raznovrstno ponudbo, ki omogoča upoštevanje individualnosti kupcev in tudi prilagoditev zunanjega videza hiše urbanističnim zahtevam in krajinskim značilnostim. Poleg postavitve samostojne družinske montažne hiše je možna tudi izvedba dvo- ali večstanovanjskega montažnega objekta, vrstnega objekta ali dvojčka ter atrijskega objekta v mansardni ali pritlični izvedbi.

Nakup hiše – montažne hiše Marles po ugodni ceni

Odločitev o nakupu lastne hiše je ena izmed temeljnih odločitev v življenju. Zgraditi dom zase in svojo družino se prične z idejo, zamislijo, realizacija le te pa je v realnosti pogosto zapleten proces, ki marsikomu vzame precej energije ter odpira veliko negotovosti in vprašanj. Zato je izbira izvajalca pri gradnji svojega doma še toliko pomembnejša. 

Med ponudniki montažnih hiš je Marles že več kot 50 let sinonim za najboljše in najcenejše montažne hiše. Prodaja hiš vključuje sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane hiše, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram. Predvsem pa so izdelane iz kakovostnih in naravnih gradbenih materialov, ki na človeka delujejo pozitivno, saj nudijo izredno zdravo in prijetno ozračje, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Izbrani gradbeni materiali pripomorejo tudi k energetski varčnosti, kar zagotavlja velik prihranek energije in nižje stroške bivanja. Gradnja montažne hiše poteka v zaprtih prostorih in v nadzorovanih klimatskih pogojih.

Montažne hiše

Montažne hiše odlikuje tudi ugodna cena, ki je v primerjavi s klasično zidano hišo lahko precej nižja. Prodaja hiš oz. ponudba hiš je navadno oblikovana glede na želje in zahteve kupca, obenem pa je cena montažne hiše odvisna tudi od izbire materialov. Prav tako so stroški gradnje montažne hiše lahko višji, če želite imeti netipski načrt hiše ali če želite pri tipskem načrtu kaj spremeniti. Ne nazadnje pa na končen strošek gradnje hiše vpliva tudi odločitev, ali bo montažna hiša zgrajena na ključ ali pa bo gradnja potekala po fazah.

Če vas torej zanima ugodna prodaja hiš, še posebej montažnih hiš, vam svetujemo, da nas obiščete. Nakup hiše še nikoli ni bil tako enostaven. Vabljeni.

Več o montažnih hišah na ključ