Izgradnja hiše - ko vaše sanje postanejo naše poslanstvo

Podjetje Marles ima več kot 50-letno tradicijo pri izgradnji hiš, tako individualnih kot večjih objektov. Smo vodilni ponudnik rešitev na področju gradnje objektov v Sloveniji, obenem pa smo veseli, da so cene izgradnje hiše pri nas primerne za vsak žep. Prepričani smo, da si lahko v našem katalogu vsakdo najde hišo po svojih željah, mi pa bomo poskrbeli za izgradnjo hiše.

Marles hiša po vaših željah

Cena izgradnje hiše je odvisna od več dejavnikov

Pri našem podjetju se trudimo za najcenejšo gradnjo hiše, a obenem ne pozabljamo na kvaliteto. Vse hiše v katalogu so vrhunsko zasnovane in izdelane, ter prilagojene vašim namenom. Cena izgradnje hiše je odvisna od več dejavnikov, med katerimi so najbolj pomembni: stanovanjska površina, materiali in konstrukcija ter nenazadnje faza gradnje. Predvsem pri gradnji hiše po fazah je veliko odstopanj pri ceni. Najcenejše hiše so tiste, pri kateri so narejeni samo osnovni elementi z montažo, najdražja izgradnja hiše pa je t.i. na “polni ključ”, kjer stranka v roke dobi ključ in se lahko takoj vseli v novo hišo. Ne glede na to, za katero fazo se boste odločili, vam bomo pri gradnji hiše po fazah pomagali z nasveti.

Izgradnja hiše po vašem okusu za udobno, brezskrbno in kvalitetno bivanjeGradnja hiše Marles po vaših željah

Pri izgradnji hiš v podjetju Marles upoštevamo vaše želje in ideje. V kolikor želite lahko vašo hišo oblikujemo individualno, cena izgradnje hiše bo malo večja, a bo narejena posebej za vas. Značilnost naše izgradnje hiš je gradnja, ki poteka v zaprtih prostorih in je neodvisna od vremenskih pogojev, kar pomeni, da je narejena hitreje, obenem pa je cena izgradnje hiše še vedno zelo ugodna.

Ne glede na to, ali se boste odločili za najcenejšo hišo ali za gradnjo hiše po vaši želji bomo poskrbeli za to, da boste dobili hišo primerno za udobno in kvalitetno bivanje. Najcenejša gradnja hiše je doma pri Marlesu.