Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Tipski načrti hiš: projekt, ki vam bo spremenil življenje


V podjetju Marles vam ponujamo pestro izbiro tipskih načrtov hiš. Nakup oziroma gradnja hiše je projekt, ki vam bo spremenil življenje. Zato je k temu potrebno pristopiti načrtno in preudarno. Če se odločite za Marles tipsko hišo, zagotovo ne boste zgrešili. V podjetju Marles vam ponujamo različne tipske načrte hiš. Tipski načrti za hišo so pri nas narejeni racionalno. To pomeni, da bo vaša nova tipska hiša imela maksimalno izkoriščen prav vsak kotiček. Omogočamo vam izbiro med 600 različnimi tipskimi projekti hiš, lahko pa se odločite tudi za lasten tipski načrt hiše. Na poti do vaše lastne tipske hiše vam bomo strokovno svetovali ter vas seznanili s celotnim postopkom gradnje tipske hiše. Tipski načrti se lahko tudi spremenijo, saj vsako tipsko hišo lahko prilagodimo vašim željam in zahtevam ter okolju, v katerem se bo tipska hiša nahajala.

tipski načrt hiše

KAKO DO MARLES HIŠE?


Prednosti tipskih načrtov hiš: cenovno ugodna in praktična odločitev

V zadnjem času je opaziti veliko zanimanje za tipske načrte oziroma tipske projekte hiš, saj je velika prednost tipskih načrtov ravno ta, da je tipski načrt hiše izdelan tako, da je racionalen in da je izkoriščen vsak del vaše stanovanjske hiše. Gradnja tipskih hiš je hitrejša in cenovno ugodnejša kakor klasična gradnja, kar pomeni, da je tudi prej vseljiva. Tipski načrti so lahko vsakemu, ki se je namenil zgraditi ali kupiti hišo, v veliko pomoč, saj se vam lahko ob pregledu tipskih načrtov in tipskih projektov hiš porodi marsikatera nova zamisel. Tipske hiše podjetja Marles so racionalno zastavljene in omogočajo popolno udobje bivanja.

tipski načrti hiš


Tipski načrti Marles - sodobno zasnovane tipske hiše, ki bodo postale vaš dom


Vsi tipski načrti hiš Marles so sodobno zasnovani. Izberete lahko pasivno ali nizko-energijsko konstrukcijo hiše ali pa se odločite za eko hišo. Naše tipske hiše so funkcionalne in domiselne, z veseljem pa lahko tipske načrte prilagodimo vašim željam in potrebam. Izberite svoj tipski načrt za hišo, ki bo postala vaš dom.

Več o naših pritličnih hišah z mansardo: https://www.vsi.si/marles/pritlicne-hise-z-mansardo