Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Gradnja hiše - cena in stroški gradnje zidane ali nizkoenergijske hiše


gradnja hiše cenaOdločitev za gradnjo hiše je pomembna prelomnica v življenju posameznika ali družine, pri tem pa igra pomembno vlogo tudi cena gradnje hiše. Nemogoče je natančno povedati, koliki bodo stroški gradnje hiše, saj je cena gradnje hiše odvisna od različnih dejavnikov. Gradnjo hiše navadno povezujemo z izredno visokimi stroški, vendar v Marlesu to ne drži. V podjetju Marles vam za gradnjo hiše, zidane, nizkoenergijske ali lesene, ponujamo izredno ugodno ceno. Naše dolgoletne izkušnje, pridobljena strokovna znanja, izkušena ekipa in vrhunski material so zagotovilo, da bo gradnja hiše izvedena kvalitetno in natančno, cena pa bo še vedno ugodna. Gradnja Marles hiš je kakovostna, natančna in estetsko dovršena. Pri izdelavi načrtov in gradnji upoštevamo vse vaše predloge, želje in zahteve. Ponujamo vam ugodno ceno gradnje hiše in nizke stroške, povezane z gradnjo.

VEČ O STROŠKIH TIPSKIH HIŠ


Stroški gradnje zidane hiše v primerjavi s stroški gradnje montažne hiše

Klasična gradnja zidane hiše je finančno večji zalog kakor gradnja montažne hiše, pa tudi dolgotrajnejša je. Pri odločitvi za gradnjo hiše je cena izredno pomembna, vendar ne sme biti edini kriterij. Stroški izdelave montažne ali lesene hiše so manjši kakor stroški pri gradnji zidane hiše. Od vas pa je odvisno, katero oziroma kakšno hišo si želite. Če se odločite za nizkoenergijsko montažno hišo na ključ, bo cena gradnje takšne hiše zagotovo nižja kakor cena zidane hiše. Če torej razmišljate o gradnji hiše in bi želeli imeti pri tem čim manjše stroške oziroma ugodno ceno gradnje, potem vas vabimo, da nas obiščete v Marlesu, kjer bomo skupaj našli rešitev za gradnjo vaše nove hiše. Naše hiše so estetsko dovršene, praktične in cenovno ugodne.

Gradnja hiše cena in stroški


Gradnja nizkoenergijske hiše se izplača - nizkoenergijska hiša je hiša prihodnosti

Če se zanimate za gradnjo nizkoenergijske ali pasivne hiše, potem ste na pravem mestu. Cena gradnje nizkoenergijske hiše je morda na prvi pogled malce višja kakor klasična zidana gradnja, vendar lahko ob ustreznem načrtovanju in smotrni izbiri materialov tudi stroške gradnje nizkoenergijske hiše močno znižamo. Nizkoenergijska hiše ponuja veliko udobje bivanja, pa tudi nizke stroške vzdrževanja. Gradnja nizkoenergijske hiše zahteva natančen premislek in izdelavo načrta, pri gradnji pa se uporabljajo le naravni in ekološko neoporečni materiali. Gradnja nizkoenergijske hiše je pri Marlesu dostopna po ugodni ceni, gre za cenovno ugodno finančno investicijo, ki se vam bo zaradi občutnega znižanja tekočih stroškov ogrevanja povrnila že v nekaj letih.


Gradnjo hiše po ugodni ceni prepustite strokovnjakom

Če se odločite za gradnjo hiše v Marlesu, potem zagotovo ne boste zgrešili. Visokokvalitetna gradnja po ugodni ceni ponuja veliko udobje bivanja in nizke obratovalne stroške. Obiščite nas v Marlesu in skupaj bomo našli ustrezno rešitev za gradnjo vaše hiše.