Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Prodaja hiše Maribor Marles je danes v porastu

Na področju prodaje hiše dandanes prihaja do velikega povpraševanja, zlasti po nizkoenergijskih montažnih hišah. Razlogov za tako velik skok prodaje hiš niso le trenutne razmere, temveč predvsem želja kupcev po večjem prostoru. V podjetju Marles prodajamo nove hiše po celi Sloveniji od Maribora, preko Ljubljane, pa vse do Kopra. Narasla je zlasti prodaja hiš v Ljubljani ter prodaja hiš v Mariboru. Kupci si tako želijo večjega prostora in udobja v zavetju mesta, kjer je vse v bližini. Oboje predstavlja kombinacijo, ki je prava odlika vsake kakovostne nepremičnine. Prodaja hiš beleži sorazmerno rast, največ povpraševanja pa trenutno vlada po pasivnih montažnih hišah. Pasivne oz. nizkoenergijske nove montažne hiše podjetja Marles hiše Maribor d.o.o. so prava izbira za vse, ki si želijo okolju prijaznih gradbenih materialov, prijetne klime in dobro zasnovanega tlorisa hiše. Prodaja hiše, zlasti montažne (lesene) hiše, je posebnost podjetja Marles hiše Maribor, ki vsakemu kupci nudi tisto, kar ta potrebuje. Najsi bo to tipska hiša na ključ ali pa hiša, ki je v popolnosti izdelana po željah naročnika – pri Marlesu vemo, kako vam svetovati.

Prodaja hiš v Ljubljani, Mariboru

Prodaja hiše Marles v Ljubljani po ugodni ceni

Prodaja nove hiše in njen nakup sta lahko nadvse neprijetno opravilo in povzročita veliko mero stresa. Prodaja hiš v Ljubljani in prodaja hiš v Mariboru veljata za še posebej naporni, saj so cene nepremičnin v mestnih središčih skokovito narasle. Tudi na področju prodaje hiš pa obstajajo svetle izjeme, ki nudijo ugodne nepremičnine. Prodaja hiš je dejavnost, s katero se pri Marlesu ukvarjamo že vrsto let. Nudimo montažne hiše na ključ ali pa tiste, ki so zgrajene zgolj do določene gradbene faze. Za najbolj priljubljeno še vedno veljata prav prodaja hiš v Ljubljani in prodaja hiš v Mariboru. Gre za nove sodobne nizkoenergijske montažne hiše, ki se odlikujejo tudi po svoji ekonomični in inovativni gradnji nepremičnin. Prodaja hiš, ki slovijo kot dober toplotni in zvočni izolator, je v zadnjem času skokovito narasla tudi zaradi vse večje usmerjenosti v okolju prijazen način življenja.


Prodaja novih hiš v Mariboru je med najbolj priljubljenimi

Dandanes se marsikdo odloči za gradnjo nepremičnine, prodaja hiš pa mnoge predstavlja ugodnejšo opcijo. Slednje velja predvsem za prodajo hiš v večjih mestnih središčih, med drugim za prodajo hiš v Ljubljani in prodajo hiš v Mariboru. Tega se zavedamo tudi pri Marlesu, zato pri gradnji hiš stremimo k zasnovi takšnega tlorisa, ki bo primeren za še mnoge generacije. Pri gradnji nepremičnine, prodaji hiš in morebitni obnovi pa pomembno vlogo igra predvsem cena. Prodaja hiš (prodaja hiš v Ljubljani in prodaja hiš v Mariboru ter drugod) poteka tako prek nas, kot tudi prek različnih portalov za nepremičnine. Prodaja hiš, ki so nizkoenergijske, je še posebej priljubljena tudi zaradi prihranka pri ogrevanju prostorov. V primerjavi s starejšimi stavbami v mestu, so sodobne, pasivne hiše povsem drugačne. Marles, ki se ukvarja z gradnjo in prodajo hiš v Ljubljani, Mariboru, Celju in drugod, stremi k ekološki gradnji.


Kakovostne nepremičnine – prodaja hiš, ki so pasivne

Če so se še pred do nedavnim hiše gradile na tradicionalen način, pa zadnje čase prevladuje predvsem gradnja montažnih nepremičnin. Prodaja hiš, ki so zgrajene hitro, a kakovostno se je tako skokovito povečala. Zakaj pa na področju prodaje hiš prevladujejo predvsem montažne hiše? Ker niso postavljene le zelo hitro, temveč tudi na inovativen, okolju prijazen način. Prodaja hiš v Ljubljani in prodaja hiš v Mariboru, ki so pasivne, tako prednjači pred prodajo tradicionalnih hiš. Nizkoenergijske hiše so znanje kot dober toplotni in zvočni izolator, poleg tega pa nam omogočajo prihranek pri porabi energije. Tega se zavedamo tudi pri Marlesu, zato nudimo kakovostne, pasivne nepremičnine. Prodaja hiš, ki so vse bolj usmerjene v alternativne vire energije, pa je poskočila tudi zato, ker tovrstne hiše bolje »dihajo« in odvajajo vlago.