Strešna kritina je zaščita hiše pred zunanjimi vplivi

Strešna kritina je lahko izdelana iz različnih materialov. Od izbora vrste strešne kritine zavisi več dejavnikov. Ni potrebno posebej poudarjati geografske značilnosti, ki s svojimi naravnimi danostmi pogojujejo določene posebnosti pri izdelavi strehe. Jeklena strešna kritina se lepo vklaplja tako v okolje urbanih središč, kot podeželja. Kompaktna nosilnost strešne kritine, vodo- in zrakotesnost, sposobnost učinkovite zaščite pred mrazom, vročino ali hrupom, zagotavljajo udobno domačnost. Primerna strešna kritina zagotavlja tudi varčnost pri vzdrževanju objekta.
Montaža strešne kritine je enostavna, saj omogoča vijačenje z vrha. Slaba izvedba strešne kritine lahko povzroči zgodnje zamakanje. Ponudba obsega tudi ostale krovske izdelke in izdelke za krovstvo, po naročilu in željah kupcev, ki so barvno usklajeni z izbrano strešno krtino. Če vas zanima jeklena strešna kritina, vam priporočamo, da se obrnete na naše podjetje, kjer vam bomo glede pločevinaste strehe z veseljem svetovali.

Strešna kritina vas mora navdati z občutkom varnosti

Strešna kritina ščiti našo družino in imetje pred zunanjimi vplivi. Streha je eden izmed najbolj izpostavljenih delov hiše. Izdelava plošč pločevinaste strešne kritine poteka na tehnologiji, ki omogoča natančno izdelavo na mero. Dolžine plošč kritine so lahko poljubno dolge. Na notranji strani jeklene strešne kritine ponujamo možnost nanosa protikondenzne zaščite.
Prednosti pločevinaste strešne kritine so številne. Vse kar potrebujete pri prenovi strešne kritine dobite v podjetju Skrin.

Jeklena Strešna kritinaIzkoristite prednosti jeklene strešne kritine

Jeklena strešna kritina ima vrsto prednosti, enostavna in hitra montaža, odpornost na vremenske razmere, izdelava pločevinaste strehe poteka po meri. Strešna kritina je prav tako ognjevarna in UV odporna. Strešna kritina oblike strešnik se lepo vklaplja v prostor. Poleg estetske prednosti, pa se kritina oblike strešnik odlikuje tudi z enosmernim raztezanjem (raztezanje vzdolž strešne kritine se namreč zaradi stopničastih plošč skoraj izniči). Strešna kritina oblike trapez je oblikovan tako da je primeren tako za strehe kot za fasade. Prednost tako dimenzioniranega profila kritine se kaže tudi pri montaži in transportu.

Skrin.si | Pločevinasta strešna kritina naj bo najboljša.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje