Pošlji povpraševanje

Kamnoseštvo Svetina - Kamnite (granitne) okenske police: zunanje in notranje okenske police

Zunanje okenske police granit | Kamnoseštvo Svetina

Kamnite okenske police: zunanje okenske police, notranje okenske police in stenske kamnite police

Kamnite okenske police so prav poseben estetski dodatek našim oknom tako zunaj kot znotraj. Kamen je izredno trden in vzdržljiv, zato lahko zunanje kamnite okenske police prenesejo tudi ekstremne vremenske nevšečnosti. Kamnite police lahko uporabimo tudi znotraj, da s svojimi naključnimi vzorci, ki jih je oblikovala preteklost, polepšamo naš dom. Kamnite police (granit) lahko uporabimo kot notranje okenske police, lahko pa jih uporabimo kot kamnite stenske police za knjige ali spominke. Marmorne ali granitne okenske police dodajo estetsko vrednost tudi vašim lončnicam na polici. Izberite kamnite okenske police - cenik vam pošljemo na vaš naslov ali pa nas pokličite!

Kamnite okenske police: granitne okenske police, marmorne kamnite police,...

Kamnite okenske police so lahko narejene iz različnih vrst kamna(granit, marmor,...). Priporočamo granit ali kraški repen, ki vsebujeta posebne vzorce in barve. Granitni kamen je kombinacija rožnatih, zelenih in sivih odtenkov, apnenčasti repen pa vsebuje fosilizirane ostanke izpred davnih dni, zaradi česar so naše izbrane kamnite police izjemna umetnina že same po sebi. Granitne okenske police (cenik) so lahko tudi zunanje, prav tako pa lahko izberete zunanje okenske police iz repena. Kamnite police so lahko brušene bolj grobo, lahko pa so zunanje in notranje okenske police spolirane tudi do visokega sijaja. Kamnoseštvo Svetina - pokličite nas!

Kamnite police v kombinaciji z drugimi dekorativnimi izdelki

Kamnite okenske police so lahko izdelane iz enakega kamna kot drugi kamniti izdelki v našem domu ali na našem vrtu. Notranje okenske police (cenik), kamnite stopnice, vaze in kipci - vse je lahko izdelano iz enake vrste kamna. Tudi zunaj: zunanje kamnite stopnice, zunanje okenske police (cenik) in vrtni vodnjak se lahko ujemajo na podoben način. Izbira je seveda vaša, naloga kakovostne izdelave pa naša. Izberite marmorne, granitne okenske police ali okenske police iz repena in nas pokličite!

Kamnoseštvo Svetina | Kamnite okenske police (granit, marmor), notranje in zunanje stenske kamnite ali granitne police, povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje