Betaplast d.o.o.: cevi, ventili, merilci in orodja za različne tehnike spajanja

Podjetje Betaplast vam nudi pe cevi, pp cevi, pvc cevi, plastične cevi in PVDF cevi, ki so kakovostne industrijske cevi. V ponudbi so tudi varilni stroji za spajanje cevi in za različne tehnike spajanja. Na voljo so cevi, s katerimi se uredi vakuumska kanalizacija in tlačna kanalizacija ter najrazličnejši dodatni proizvodi kot so merilec tlaka, merilec pretoka, merilec plina, pH metri, spojke za cevi in drugi spojni elementi, fitingi, plastični ventili, membranski ventili, magnetni ventili in kroglični ventili.

Betaplast cevi so neuničljive in se uporabljajo za različne namene

PVC cevi podjetja Betaplast so zaradi svoje trdnosti in nerjavenja tako rekoč neuničljive, uporabljajo pa se za pripravo vode, za kemijsko in prehrambno industrijo, za hlajenje in farmacijo. Po drugi strani pa so plastične cevi in cevovodi najprimernejša rešitev za izgradnjo javne in industrijske infrastrukture, saj so gladke, trdne, odporne proti udarcem in koroziji, njihovo varjenje na terenu je enostavno, različne tehnike spajanja pa omogočajo zanesljivo tesnjenje in spajanje. Cevovodi za industrijo morajo dopuščati vgradnjo raznih naprav za kontrolo, kot so: merilec pretoka vode, merilec plina, pH metri in merilec tlaka. Nadalje so PE cevi podjetja Betaplast primerne tam, kjer je onemogočena namestitev kovinskih cevi, saj so enostavne za montažo. Betaplast vam ponuja tudi PP cevi, lahke in odporne na korozijo, zaradi česar so PP spojni elementi primerni za uporabo v številnih panogah. V ponudbi podjetja Betaplast so tudi fitingi in PVDF cevi, ki jih odlikujejo številne dobre lastnosti, ponujamo pa vam tudi t.i. industrijske cevi, ki so primerne za različne industrije.

Betaplast vam nudi različne tehnike spajanja

Tehnike za spajanje cevi, ki so lahko enostavne ali pa kompleksne, izberemo glede na material cevi in namembnost cevnega sistema, saj to vpliva na kakovost, trdnost in trajnost spoja. Poudariti je potrebno, da je najhitrejši način za spajanje cevi lepljenje, ki je uporabno za PVC cevi in za ABS cevi. Pri Betaplast d.o.o. so vam na voljo različne spojke za cevi oz. cevne spojke, različna orodja za spajanje (stiskalnike cevi, orodja za elektro varjenje, orodja za čelno spajanje, orodja za baloniranje) ter kvalitetni varilni stroji, ki vam omogočajo kakovostno, hitro, enostavno, ekonomično in sodobno rešitev za spajanje cevi za vodovode, plinovode, kanalizacijo in v industriji.

V ponudbi Betaplast d.o.o. so tudi različni ventili priznanih proizvajalcev

Na voljo so tudi kakovostni plastični ventili (namenjeni reguliranju pretoka), membranski ventili, magnetni ventili in kroglični ventili ki jih proizvajajo priznani proizvajalci.

Vakuumska kanalizacija in tlačna kanalizacija - Betaplast d.o.o.

V podjetju Betaplast ponujamo cevi, s katerimi se izgradi vakuumska kanalizacija ali tlačna kanalizacija. Vakuumska kanalizacija je primerna za vse terene, saj zaradi kakovostne tehnike spajanja cevi ne dopušča puščanja, zato se jo lahko uporabi tudi na vodovarstvenih področjih, medtem ko je tlačna kanalizacija primerna za področja, kjer je premalo prostega padca, torej za ravnice.

Betaplast d.o.o. | Cevi, ventili, merilci in tehnike spajanja - povezave do naše spletne strani:

- Cevi
- Spajanje cevi
- Tehnike spajanja
- Kanalizacija
- Merilci
- Spojke za cevi
- Spojni elementi
- Fitingi
- Varilni stroji
- Elektro varjenje
- Ventili

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje