Pošlji povpraševanje

Magnet: izdelava magnetnih sistemov vključuje tudi zelo kompleksne oblike

Magnet omogoča izjemno širok spekter uporabe v najrazličnejših industrijah. Proizvodnja magnetnih materialov mora biti zato vedno prilagojena konkretnim pogojem uporabe, kar zahteva veliko znanja in izkušenj. Za začetek moramo razmisliti, ali bi bili v danih okoliščinah boljša izbira permanentni magneti ali elektromagneti. Slednji omogočajo avtomatizacijo naprav, magnetno polje pa v tem primeru ustvarja pretok električnega toka. Odvisno od potreb je prilagojena tudi jakost magnetnega polja. Vsaka proizvodnja magnetnih materialov oziroma izdelava magnetov se tako vedno začne z načrtovanjem in iskanjem optimalnih rešitev.

MAGNETNA PRIJEMALA IN ELEKTRO MAGNETNA MANIPULACIJA


Magnet je ključni sestavni del številnih magnetnih sistemov


Podjetje za proizvodnjo magnetnih sistemov Ilirik je pravi naslov za vse, ki se zavedate, kako pomemben del izdelka je lahko prav ustrezen magnet. Nudimo vam svetovanje in podporo pri optimizaciji vaših proizvodov. Med drugim vam pomagamo izbrati tudi najustreznejši material. Magnet je namreč lahko izdelan iz različnih materialov. Stalni magnetje tako denimo lahko narejen iz kombinacije neodima, železa in bora (gre za t. i. NdFeB-magnet), iz samarija in kobalta ali pa iz zlitine aluminija, niklja in kobalta. Proizvodnja različnih magnetnih sistemov pa je možna tudi iz nekaterih drugih materialov. Z veseljem vam bomo predstavili različne možnosti, ki jih imate. Naše podjetje za proizvodnjo magnetnih sistemovpokriva potrebe različnih panog - od avtomobilske, lesne in kovinsko predelovalne industrije pa do izdelave bele tehnike in mnogih drugih področij.

Magnet - izdelava magnetnih sistemov prilagojena vašim potrebam


Naša proizvodnja magnetov poteka z upoštevanjem vseh vaših zahtev. Izdelava magnetnih sistemov je tako vedno prilagojena vašim potrebam, kar zadeva material in obliko. Za vas izdelamo tudi magnet kompleksnejše oblike. Med drugim so vam na voljo tudi kakovostni in zmogljivi magnetni filtri, ki omogočajo enostavno odstranjevanje nečistoč, ki se z leti naberejo v ogrevalnem magnetnem sistemu. To so izjemno učinkoviti magnetni filtri, ki lahko v določenih pogojih zadržijo tudi nemagnetne delce. Delujejo brez filtrirnih pripomočkov in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Če vas torej zanima profesionalna izdelava magnetnih sistemov ali druge storitve in izdelki (npr. magnet za vpenjalne magnetne sisteme), ki jih ponujamo, bomo veseli vašega povpraševanja.

magnet sistemi - jakost magnetnega poljamagnet za redke kovine - jakost polja magnetnih sistemov

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje